Aleksandra Radović

Nikada nije izgledala bolje: Aleksandra drastično smršala, na kilaži bi joj pozavidele upola mlađe (foto)

Autor:

01.02.2023 19:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Aleksandra Radović smršala, svi se pitaju u čemu je tajna



Aleksandra Radović dovela je liniju do perfekcijeIako ide u susret jubilarnom 50. rođendanu pevačica nikada bolje nije izgledala, a fotografije sa sinoćnjeg prestoničkog događaja govore u prilog tome.

Na promociji druge po redu kolekcije nakita Marije Kilibarde, Aleksandra je plenila, a ono što je svima zapalo za oko je to da je pevačica znatno smršala. Pevačica je u odličnom raspoloženju pozirala fotoreporterima u modernom autfitu koji je isticao njenu vitku figuru.

Pročitajte Pevačica predstavila sestru - Prava je lepotica

Ata Images

 

Ukoliko se pitate kako je Aleksandri pošlo za rukom da tako dobro izgleda, evo odgovora:

- Imam balansiranu ishranu i dosta se trudim da pazim na unos hleba, brašna, testa i ostalih namirnica koje goje – ispričala je pevačica jednom prilikom, te dodala:

Pročitajte Ko joj pravi društvo na plaži - uživaju zajedno u čarima leta

Ata Images

 

- Svako jutro idem na trening, što preporučujem svim ženama. Za dobru formu i da bi se gubilo na kilaži važna je svakodnevna fizička aktivnost. Žene se obično vade na to da nemaju vremena, najvažnije je da u blizini imate teretanu i da svako jutro 45 minuta brzo hodate na traci. Meni je to dokazano kao najbolji saveznik u borbi protiv suvišnih kilograma. Kad imam vremena odradim duži trening ili plivam na bazenu. Ako je lepše vreme volim i brzi hod u prirodi – otkrila je ona. 

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading