Anastasija Ražnatović uređuje fotografije: Koristim fotošop, ali ne menjam lični opis, kao određene poznate ličnosti!

Autor:

09.10.2020 20:15

Foto:

Foto:



Ćerka Svetlane Ražnatović, Anastasija poznata je kao neko ko prilično mnogo pažnje pridaje društvenim mrežama, te je izuzetno aktivna na pomenutim.

Ona je priznala da voli društvene mreže, ali i da je majku Cecu nagovorila da se više oglašava. Takođe je istakla da se šokirala kada je pojedine javne ličnosti videla uživo, konstatujući da na društvenim mrežama ne liče na sebe.

U moderno doba, kada je fotošop fotografija izuzetno popularan kako među poznatim tako i među običnim ljudima, pevačica Anastasija Ražnatović odlučila je da da svoje mišljenje povodom toga.

- Ja sređujem svoje fotografije. - bez uvijanja je počela mlada pevačica, te dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Oct 8, 2020 at 9:47am PDT

- Da, koristim fotošop. Ali ne menjam lični opis kada me neko vidi uživo da ne može da me prepozna. Mislim da svi koriste fotošop i da onaj koji kaže da ne koristi - laže, hoće da ispadne kako je on prirodan ili šta... Mislim da danas u 21. veku kada je to dostpuno svima, to nije sramota. Svako želi na Instagramu da izbaci svoju najreprezentativniju sliku, negde gde je sebi najlepši. Mnoštvo puta sam dobila komentare od ljude koji me vide uživo da sam lepša uživo, tako da je meni to stvarno veliki kompliment.

Marina Visković i Anastasija Ražnatović ponele novi hair trend: Kojoj bolje stoji?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Oct 4, 2020 at 11:45am PDT

Iako bi se fotografijama moglo zaključiti da Anastasija iskreno uživa u poziranju, te fotografisanju, istina je ipak drugačija.

- Ne volim da se slikam. Nije mi to interesantno. Gledam da što pre završim taj posao. Kada nisam mnogo aktivna, gledam da se islikam za jedan dan i posle sam mirna. Nisam neko ko može da stoji pet sati i da se slika, te da menja kombinacije, sem ako nije za posao. - Istakla je Ražnatovićka, te je otkrila da joj se dešavalo da neke poznate ličnosti ne prepozna uživo.

- Ne želim da kažem ko su, ali bilo ih je dosta.

Anastasija Ražnatović poslala jasnu poruku: Imam najlepšu snajku! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Sep 28, 2020 at 4:10am PDT

Podsetimo, Anastasija i Ceca pre nekoliko dana vratile su se iz Italije, gde su bile poslom.

Iako su bile poslom, ostalo im je vremena i za uživanje, a mlada umetnica deo s putovanja podelila je i sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Bilo je tu svašta nešto, ali neke stvari nisam mogla da objavim za javnost. - Kroz smeh priznaje Anastaija, te konstatuje da se njena majka ne ljuti na nju kada izbacuje njene klipove na Instagramu.

- Ne ljuti se. Ja je ubedim da je to simpatično i na kraju ispadne da sam u pravu. Jer stvarno njeni fanovi mi odmah pišu i govore: snimaj više takvog sadržaja, uželeli smo se Cece, nema pesama, želimo da je vidimo u tim prirodnim izdanjima...  tako da sam bila upravu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Sep 5, 2020 at 3:08am PDT

Mlada pevačica takođe je istakla da joj je vreme provedeno s majkom u Italiji itekako prijalo.

- Bilo je fantastično. Bilo je kišovito svakog dana ali nam to nije smetalo. Kada smo zajedno baš nam je lepo, šetale smo i obilazile svašta nešto. Drago mi je da smo bile zajedno i da smo bile na tom putovanju. Najsmešnije od svega je to što se poslednji dan kad smo kretale za Beograd prolepšalo vreme, tada je bilo 25 stepeni i sinulo je sunce. Tako da smo baš maleri ispale po tom pitanju.

Anastasija je najavila da publiku početkom sledeće godine očekuju i određena iznenađenja.

- Trenutno pripremam pesme i materijal, pa ću sledeće godine da krenem sa svim. - Zaključila je Anastasija za Blic koju pored muzike, interesuju i kozmetika i moda, pa nije isključeno da se u budućnosti u potpunosti odluči za neku od pomenutih branši.

Anastasija Ražnatović ne krije da je zaljubljena: Prva fotka sa dečkom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Aug 24, 2020 at 10:23am PDT