Džordž Kluni konačno otkrio istinu: Razrešene sve nedoumice o razvodu sa Amal!

Autor:

18.11.2020 15:27

Foto:

Foto:Nakon što je vest o razvodu neprestano punila novinarske stupce Džordž Kluni konačno je odlučio da otkrije istinu o njegovom odnosu s Amal!

Holivudski šarmer Džordž Kluni dugo vremena nije se pojavljivao u javnosti, te su priče o krahu njegovog braka s Amal postajale sve glasnije, a vest o velikoj krizi koju prolaze širila se velikom brzinom. Međutim, 59-godišnji glumac, konačno je progovorio o njihovoj ljubavi za časopis GQ, koji ga je ujedno proglasio i muškarcem godine, te se Kluni našao na naslovnici njihovog poslednjeg broja. Reči koje je Džordž Kluni koristio prilikom opisivanja odnosa sa suprugom zaista su iznenadile mnoge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

Džordž je otkrio da je dugo bio uveren kako se nikada više neće oženiti, niti će imati decu. Uostalom, bio je naširoko poznat kao najpoželjniji neženja u Holivudu. Ipak sve se promenilo kada je u njegov život ušla Amal, zbog koje je sve pređašnje odluke odbacio, te je odlučio da sa njom stane pred oltar 2014. godine.

Tri godine kasnije 'dobio' je i najveću ulogu u svom životu, ulogu roditelja, kada mu je Amal rodila blizance Elu i Aleksandera.

Pročitajte i: Džordž i Amal Kluni – razvod i bitka za starateljstvo nad decom? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

- Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dete uneredilo ili počelo da plače, pobegao glavom bez obzira. Odjednom postao sam potpuno drugačiji tip, onaj s decom. Ceo život bio sam uveren da se neću oženiti, da neću imati decu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen. Da mi je život zapravo isprazan nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promenilo i sam sam sebi rekao kako sam zaista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od vlastitog, a onda dodajte još dva mala bića koja treba nahraniti... - Rekao je Džordž.

Džordž je oduvek bio samokritičan, a otkrio je i svoje poslovne planove.

Džordž je vrlo iskreno govorio i o svojoj karijeri. - Jedini način na koji možeš pričati iskreno o stavarima, je ako pričaš o sebi. Primera radi, kada sam rekao da je 'Bemten i Robin' očajan film, zapravo sam govorio da sam ja bio očajan u njemu, jer je to istina. - Rekao je glumac i poručio da je odlučan u nameri da više vremena provodi iza kamere, a ne ispred kao do sada.

Pročitajte i: Džordž Kluni nastavio da izluđuje suprugu – Amal je ljubomorna na latino divu? 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GQ (@gq)

- Obožavam svoj posao, ipak isto tako ne želim da budem 60-godišnjak koji će brinuti da li će ga neki mladi producent ili kasting direktor angažovati ikad više. - Zaključio je Kluni!