Voditeljka Nataša Pavlović tvrdi: Ključ je u kvalitetnom balansu!

Autor:

25.10.2020 14:00

Foto:

Foto:Autorka emisije Praktična žena Nataša Pavlović trudi se da što uspešnije balansira između profesionalnih i privatnih obaveza prema suprugu Predragu i sinovima Olegu i Janu, pa i te kako ceni kupovinu iz fotelje.

Voditeljka i autorka emisije Praktična žena Nataša Pavlović (45) uspešno balansira između posla i privatnog života. Sa suprugom Predragom Pavlovićem ima dva sina, desetogodišnjeg Olega i trogodišnjeg Jana. U intervjuu Gloriji otkriva koliko je praktična u životu, da li u njenoj kući postoji podela na muške i ženske poslove i koliko kupovina iz fotelje, preko popularnog kanala Shoppster, štedi vreme.

Nataša Pavlović: Diskretna šminka i bebi ulje za savršen izgled 

S obzirom na to da vodite Praktičnu ženu, koliko ste zapravo u životu praktični?

- Onoliko koliko moram da budem jer balansiram između posla, kuće, škole, dece i muža. Praktičnost podrazumeva da sve nekako uskladimo, ali ne može sve biti savršeno, nego biramo prioritete u odnosu na trenutak.

Primenjujete li kod kuće sve ono što ste tokom rada u svojoj emisiji naučili?

- Od žena, muškaraca, devojaka koji šalju savete i dolaze u emisiju naučila sam dosta toga, to je baš dobra interakcija. Vrlo često sve to primenjujem kod kuće.

Da li se suprug trudi da vam olakša kućne poslove? Ima li podele na muške i ženske ili svako radi ono što stigne, shodno slobodnom vremenu?

- Uklapamo se i dogovaramo oko svega. Nema raspodela, nego sklada i zajedništva, jer radimo za istu stvar - našu porodicu.

Koliko su vam važni razumevanje i podrška supruga, pošto oboje imate uspešne i zahtevne karijere?

- Mnogo znači što smo na neki način u istom poslu pa možemo bolje da se razumemo. Mada, mi smo se toliko davno uskladili da imamo neku jednostavnost i lakoću u završavanju obaveza i velika smo podrška jedno drugome.

Pomažu li vam sinovi ponekad u kuhinji?

- Mlađi voli da “petlja” sa brašnom, a stariji uživa da spaja nespojive stvari kad je sa svojim društvom.

Dugo ste pokušavali da dobijete drugo dete. Šta biste poručili ženama u sličnoj situaciji?

- Kroz svoje iskustvo, ali i zahvaljujući mnogim ženama koje su mi bile u emisiji, shvatila sam da je bitno da ne budete fokusirani samo na to. Pored edukacije, pošto smo svi različiti i individualno je šta je kome potrebno da ostane u drugom stanju, važno je da žena ima neku preokupaciju ili posao koji će joj odvući pažnju. Veoma sam ponosna što smo mnogim damama koje su gostovale u emisiji, na sreću, uspeli da pomognemo da se ostvare kao majke uz pomoć klinika koje su se odazvale našem pozivu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Oct 20, 2020 at 9:03am PDT

Da li volite da kupujete iz svog doma, preko TV kanala Shoppster?

- Da. Mnogo volim da kupujem preko kanala Shoppster, ne samo zato što je tako lakše i praktičnije nego i zbog virusa, jer ne želim da idem po tržnim centrima, zatvorenim prostorima, prodavnicama. Jednostavno, sigurnije se osećam kod kuće. Kad sam bila u inostranstvu kod drugarica koje tamo žive, videla sam da one bukvalno sve naručuju onlajn. Čak ni garderobu ne kupuju u radnjama, a da ne govorim o raznim kućnim stvarima. Uvek sam im pomalo zavidela zato što je to kod njih bilo mnogo razrađenije, tako da sam sa velikim oduševljenjem dočekala Shoppster kanal, u koji pre svega mogu imati potpuno poverenje. Shoppster.com je pouzdana onlajn prodaja sa zaista nikad većom ponudom. Vrlo sam srećna što sam postala deo kanala Shoppster.

Nataša Pavlović o neizlečenoj traumi: Iskustvo koje je zauvek promenilo voditeljku 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_) on Oct 13, 2020 at 10:12am PDT

Koliko takva kupovina štedi vreme u ovo doba užurbanosti?

- Mnogo, pogotovo ako uzmete u obzir da ono što vam je potrebno možda nećete pronaći u prvoj prodavnici, nego u drugoj ili petoj. Treba da izdvojite puno vremena samo da ispitate specifikacije proizvoda koji tražite, naročito ako se radi o frižideru, šporetu ili nekom drugom aparatu. Ovako samo sednete i listate na Shoppster.com proizvode različitih dobavljača, pa odmah možete da vidite njihove dobre i loše strane. Ako vam se neki dopadne, poručite ga i ubrzo stiže na vašu adresu. Znači mi što ne moram lično da idem po stvari, posebno one kabastije. Može li nešto praktičnije od toga u današnje vreme?