Poznata glumica Nataša Ninković imala je ozbiljnu polemiku s Draganom Bjelogrlićem: Moja klasa je najbolja u istoriji!

Autor:

18.11.2020 17:45

Foto:

Foto:Poznata glumica Nataša Ninković otkrila je na K1 televiziji da je pre nekoliko večeri imala ozbiljnu polemiku sa svojim kolegom i prijateljem Draganom Bjelogrlićem.

- Sedeli smo pre neko veče sa porodicama na jednoj večeri, i ja sam s puno uveravanja izgovorila, kao da je to nepobitna činjenica, da je moja klasa sa FDU najbolja u istoriji. Bila sam ubeđena da je to zvanično tako, dok mi Bjela nije objasnio i dokazao da je to zapravo njegova klasa. Ali dobro, ima vremena, proglasiće i nas, sigurna sam – rekla je Nataša u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

U klasi sa Natašom studirali su Nebojša Glogovac, Nela Mihailović, Vojin Ćetković, Sergej Trifunović, dok su Bjelini „klasići“ bili Srđan Žika Todoroviće, Vesna Trivalić, Mirjana Joković, Milorad Mandić Manda, Dragan Petrović Pele, Slobodan Boda Ninković...

Nataša Ninković photo Nebojša Babić

Nataša je otkrila i neke veoma zanimljive trenutke sa snimanja filma „Ajvar“ koji su nasmejali sve u studiju.

- Sergej i ja smo scenu na kiši snimali do pet sati ujutru, jer on nikako nije bio zadovoljan i stalno smo ponavljali. Nakon nekoliko sati ja više nisam imala nijedan suv kostim, smrzla sam se i htela sam u tom trenutku da ga ubijem i da prestanem da se bavim glumom zauvek. Spasila me je producentkinja koja je prekinula snimanje i rekla da imamo scenu koja nam je potrebna, a ja sam ceo naredni dan provela u krevetu jer sam bila mrtva žena. Izgubili smo taj snimajući dan, ali nisam imala snage. Naravno, kada sam videla kako je ta scena ispala u filmu – sve sam odmah zaboravila i zaista je vredelo – rekla je Nataša.

Pročitajte i: Nataša Ninković o odrastanju sinova: Brige tek počinju 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)

Sa osmehom na licu spomenula je ponovo Dragana Bjelogrlića i ispričala još jednu anegdotu, a koja se odnosi na njenu rolu u seriji „Senke nad Balkanom“.

- Bjela smatra da me je tom ulogom vratio u kategoriju riba, jer kaže da ga je mnogo nerviralo što stalno igram neke tetke. On to tako vidi i komentariše. A meni zaista ne smeta ni babu da igram, ako je lik koji tumačim izazovan – s osmehom je rekla poznata glumica.

Najavila je i seriju „Pevačica“ u kojoj ima veliku i zapaženu rolu, ali priznaje da je isprva želela da ovu ulogu – odbije.

Pročitajte i: Nataša Ninković: Nema mesta za kajanje 

Nataša Ninković photo Nebojša Babić

- Kada su mi rekli da treba da igram Vlajnu, moja prva reakcija bila je da ne mogu da prihvatim, jer sam mislila da tu energiju neću moći da podnesem. Serija je rađena prema motivima priče ubijene pevačice, ali zapravo je reč o borbi dobra i zla, bele i crne magije, horoskopa, vradžbina... Kada sam se malo udubila u ulogu, pozabavila sam se mnogo fizičkim izgledom svog lika, koji je fiktivan, pa sam pozvala svog očnog lekara i rekla mu da želim bolesno plava sočiva, pa sam birala tetovažu, garderobu... Naučila sam i neke reči i molitve na vlaškom jer sam htela da sve bude autentičnoo, baš sam se potrudila iako je borba bila strašna, mislila sam da to neću moći, nisam želela da upijem tu energiju. Ali, smatram da ako je tvoja vera čvrsta i veza sa gospodom, onda te loše stvari nemaju nijedan prozor kroz koji mogu da uđu u tebe i zaštićen si – kazala je Nataša.Ne podnosim ništa od tih magova i vradžbina, ali moram priznati da mi je to za ulogu bilo veoma inspirativno.