Hale Beri uživa u novoj ljubavi, najbolje stvari dogode se neočekivano! (foto)

Autor:

22.11.2020 14:00

Foto:

Foto:



Pošto je prvi put javno progovorila o emotivnoj vezi s pevačem Vanom Hantom, glumica Hale Beri otkrila je da muškarac koji želi da uđe u njen život mora da prođe stroge testove i složene kvalifikacije.

Pošto je krajem septembra priznala da je u vezi s pevačem i multiinstrumentalistom Vanom Hantom (50), glumica Hale Beri (54) govorila je za Us Weekly o novoj ljubavi koja joj se dogodila neočekivano, onda kad je već prestala da veruje da za nju postoji sreća.

- Doživela sam nekoliko loših iskustava, ali me je Van naučio kako ponovo da verujem partneru, da volim njega, ali i sebe samu. On je divan i brižan čovek, a hemija među nama je neverovatna - rekla je glumica za Us Weekly.

Van Hant je pre svega posvećen r’n’b i soul muzici, a od 2004. godine izdao je pet studijskih albuma. Dobio je i nagradu Gremi za rad u muzičkoj produkciji, ali nije toliko popularan kao što je to njegova partnerka, dobitnica Oskara za glavnu ulogu u drami “Bal monstruma”. Međutim, to ne smeta njihovoj ljubavi. Naprotiv. Prema svedočenjima izvora bliskih paru, oni se ne razdvajaju, a nedavno su se zajedno maskirali za Noć veštica i te fotografije oboje podelili na društvenim mrežama. Na tim slikama jasno se vidi kako Hale ljubi Vana.

Jedna od najzgodnijih glumica Holivuda ranije nije imala sreće u ljubavi. Udavala se tri puta i sva tri braka su joj trajala po četiri godine. Od 1993. do 1997. bila je u bračnoj zajednici sa bejzbol igračem Dejvidom Džastisom. Novu priliku za večnu ljubav dala je kantautoru Eriku Benetu, za kog se udala 2001, ali su u septembru 2005. otkrili da su se razišli zbog “nepomirljivih razlika”. Zatim je pet godina bila u vezi sa kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem, sa kojim je dobila kćerku Nalu Arijelu (12). Treći put se udala za francuskog glumca Olivijea Martineza.

Lekcija iz poraza!

Venčali su se 2013. i iste godine Hale je rodila sina Masea Roberta (7). Iako je izgledalo da je sreća najzad na strani lepe Afroamerikanke, ni ta ljubav nije trajala dugo. Prestali su da žive zajedno 2015. a razvod je okončan 2016. godine. Tek nakon kraha trećeg braka glumica je otkrila da u brakorazvodnom procesu nije kao većina njenih kolega angažovala tim skupih advokata već je sama sebe zastupala pred sudom.

- Nije lako nositi se s razvodima, pogotovo kad su u njih umešana deca. Međutim, čovek uči i iz tih negativnih iskustava, uči iz svakog poraza. Svi ti odnosi bili su mi lekcije koje su me dovele do mesta na kojem sam trenutno. Sada ponovo verujem u ljubav. Verujem da jednostavno osetimo i znamo kad se pojavi neko pravi - izjavila je Berijeva za američki list.

Pročitajte i: Zbog bolesti potpuno promenila ishranu: Hale Beri nikada ne jede ove tri namirnice 

(AP Photo/Felipe Dana)

Ispričala je da je posle trećeg razvoda odlučila da ne ulazi brzopleto u nove veze, nego da pruži muškarcu šansu da je osvaja u fazama. Jedan od presudnih faktora u pridobijanju glumičinog poverenja jeste i kontakt sa njenom decom, koja su joj već sada stroge ljubavne sudije i pomažu joj u izboru partnera.

- Naravno da ne mogu da budem u vezi sa čovekom koji ne razume da prvo moram da budem posvećena kćerki i sinu. Ako to shvata, prošao je prvi krug. Ukoliko osvoji njihovu pažnju, prošao je i drugu etapu kvalifikacija. Tek kada ga moja deca prihvate i ako ja prema njemu gajim osećanja, puštamo ga u naš emotivni prostor - na duhovit način je opisala glumica kako muškarac može da je pridobije.

Pročitajte i: Hale Beri u 53. godini pokazala čelične trbušnjake! (foto) 

Ukazala je da i danas, bez obzira na to što je u šestoj deceniji, veruje leptirićima koje oseća u stomaku kada treba da se sretne sa svojim emotivnim partnerom.

- I dalje čuvam dete u sebi, devojčicu koja očekuje da se momak potrudi oko nje. Ako imam leptiriće u stomaku i tremu pred susret, to znači da sam na dobrom putu. Želim da volim i da budem voljena. Pa zar to ne želimo svi?