More, sunce i crveni korali - Nina badrić blista u crvenom!

Autor:

21.09.2020 10:08

Foto:

Foto:Pevačica još uvek uživa na moru, a omiljenoj nijansi boje odeće uspešno je pridodala i komad nakita koji joj savršeno pristaje.

Ako je suditi prema onome što vidimo, pevačica Nina Badrić slobodno može zauvek da nosi samo crvenu boju. Nina voli crvenu, a i crvena boja itekako voli nju.

- More, sunce, crveni korali i vikend može da počne. - napisala je diva, a mi se apsolutno slažemo sa njom. Nina je pokazala da istinski zna da uživa i koristi sve prednosti mora, ovog puta nasmejana i srećna na jedrilici pozirala je u sumrak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Sep 18, 2020 at 12:45am PDT

Pevačica je ponovo zablistala u jarko crvenom kupaćem kostimu, jednodelni kroj koji laska njenoj ženstvenoj figuri upotpunila je elegantnim ogrtačem na kom preovladava indentična nijansa crvene boje. Ovog puta svoj primorski outfit, upotpunila je i ogrlicom od crvenih korala. Zaista izgled koji pristaje savršeno morskom pejzažu, složićete se.

Prelepa Nina Badrić iskreno o braku, majčinstvu i udaji u Beogradu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Sep 4, 2020 at 12:15am PDT

Kada poznata pevačica ponese outfit na kome preovladava crvena boja, nisu potrebne nikakve aplikacije za ulepšavanje ili filteri. Nina kao da je toga svesna, te je ovog leta često blistala upravo u crvenim kreacijama. Bilo da je reč o haljinama, kupaćim kostimima, ogrtačima ili tunikama.

Nina Badrić na zasluženom odmoru: Ovo je njen raskošni dom na obali mora (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Sep 2, 2020 at 12:28am PDT

Badrićeva je ovo leto maksimalno iskoristila, uživajući na hrvatskom primorju. Pevačicine omiljene destinacije svakako su Hvar i Jelsa na kojima je provela veliki deo svog odmora. Nakratko se zaputila i do Korčule, gde je u Vela Luci prisustvovala koncertu za Olivera, takođe se družila sa koleginicom i dobrom prijateljicom Lepom Brenom, kada su zajedno plovile Breninom jahtom oko Visa.

Nina Badrić i Lepa Brena uživaju na moru – duge noge i savršena linija!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Aug 31, 2020 at 1:53am PDT

Hrvatska pevačica Nina Badrić kao i sve njene kolege prinuđena je na produženi odmor uslovljen pandemijom korona virusa, a povodom toga pevačica je izašla u javnost, te je apelovala na vlasti da se pevačima ali i drugim umetnicima što pre omogući mogućnost da ispunjavaju svoje radne obaveze.

Nina Badrić: Volela bih da usvojim dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Aug 3, 2020 at 10:55am PDT