Bijonse provokativnim kombinacijama obeležila novi broj prestižnog magazina! (foto)

Autor:

02.11.2020 18:00

Foto:

Foto:Bijonse će se pojaviti na decembarskoj naslovnoj strani britanskog časopisa Vogue, a tom prilikom pozirala je u izuzetno provokativnim kombinacijama.

Bijonse koja je definitvino jedna od žena sa najistančanijim ukusom na svetskoj sceni, te je postala pravi simbol mode i lepote pozirala je za naslavnu stranu decembarksog broja prestižnog magazina Vogue. A fotografijama koje su objavljene samo je potvrdila tvrdnje koje smo maločas izneli, mnoge žene inspiraciju su pronašle upravo u njenom stilu oblačenja. Svojim samopuzdanjem takođe je podstakla mnoge devojke koje su bile nesigurne u svoje telo da se odvaže i zavole sebe.

Legendarna pevačica ponela je niz neverovatnih kombinacija, a najviše pažnje svakako je privukla glamurozna 'bezobrazno' uska crvena haljina koja je savršeno istakla njene atribute,  posebnu pažnju privukao je dubok izrez na leđima koji je ukazivao na glamurozno dekorisan donji veš, te aksesoar koji se savršeno uklopio u čitavu kombinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Nov 1, 2020 at 9:15am PST

Fotografije je napravila njena velika obožavateljka i jedna od najmlađih fotografa čije su fotke završile na naslovnoj strani prestižnog časopisa 21-godišnja Kenedi Karter.

Bijonse je takođe oktirla šta je naučila u protekloj godini, koja se istakla zaista nesvakidašnjim uslovima propraćenim ogromnim stresom. - Shvatila sam da je moj glas jasniji kada sam mirna. Cenim vreme koje provodim sa svojom porodicom a moj novi cilj je da potpuno izbacim stresne situacije iz svog života.

Muzička zvezda dobila je ponudu od bivših članica 'Destiny's Child' Keli Rovland i Mičel Vilijams da im se pridruži u snimanju novog gospel albuma, na kome će vrlo verovatno biti i proslavljeni reper Kanje Vest.

Pročitajte i: Bijonse donirala šest miliona dolara 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Nov 1, 2020 at 8:59am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Oct 30, 2020 at 10:14am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Oct 30, 2020 at 10:17am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue) on Oct 30, 2020 at 9:59am PDT