Ponosni roditelji Viktor i Aleksandra Troicki konačno su predstavili ćerkicu Dariju! (foto)

Autor:

10.10.2020 18:15

Foto:

Foto:



Ćerka Darija svakodnevni je razlog za sreću u porodici Troicki!

Manekenka Aleksandra Troicki koja se porodila sredino avgusta, konačno je svojim pratiocima predstavila drugu ćerku Dariju. Nakon vesti o porođaju koji je protekao u najbolje redu, a koji je s javnošću podeli teniser Viktor Troicki, mama s potpunim pravom uživa u svakom danu pored svoje prelepe naslednice.

Preslatka beba koju je mama snimala za Instagram oduševila je javnost i publiku na ovoj društvenoj mreži, a mnogi nisu ostali ravnodušni ni na preslatke kadrove njene druge mezimice.

Beba je tokom slikanja i snimanja bila neverovatno mirna, a outfit koji joj je Aleksandra obukla mnoge je oduševio i raznežio.

Aleksandra i Viktor Troicki: Akrobatske veštine šestomesečne Irine (foto)

Aleksandra Troicki koja je već tri pune godine uživa u braku s Viktorom nakon porođaja nije se oglašavala. Prve fotografije Darije ujedno su i njeno prvo obraćanje na pomenutoj društvenoj mreži, a mnogi su izrazili želju da vide kako izgleda prelepa mama nakon drugog porođaja.

Zanosna supruga uspešnog tenisera nikada nije imala problem s viškom kilograma, pa se pretpostavlja da je Aleksandra i dalje zadržala vitku liniju koja je krasi kroz život. Čak je i u toku trudnoće sa Darijom izgledala perfektno.

Porodila se Aleksandra Troicki, Viktor tata po drugi put!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Jan 2, 2020 at 11:41am PST

Zgodna manekenka i Viktor Troicki žive u skladnom braku ispunjenom ljubavlju, a krunu braka pretstavljaju upravo njihove naslednice Darija i Irina, koja je nedavno proslavila sovj treći rođendan.