Prepoznatljiv osmeh i nepogrešiv stil: Jovana Joksimović ponovo blista, a imala je razloga i za slavlje!

Autor:

09.10.2020 12:39

Foto:

Foto:Popularna voditeljka, Jovana Joksimović pojavila se prvi put u javnosti posle prekida saradnje sa televizijom Prva i potpuno zasenila sve prisutne svojim prelepim osmehom i glamuroznim outfitom.

Voditeljka je naime pre dve večeri bila gost na događaju koji je organizovala njena dobra prijateljica Emina Jahović.

Verovatno bi mnogi nakon gubitka jednog od najpoželjnijih poslova bili u zaista lošem stanju, međutim Jovana ne pokazuje ni najmanje znake kajanja. Ona se oseća neverovatno, a tako i izgleda složićete se. Prepoznatljiv osmeh bio je prisutan tokom celog događaja. Jovana, poznata kao žena od stila, ni ovog puta nije razočarala. Ona se odlučila za nešto opušteniju a opet elegantnu i gracioznu varijantu oversajz outfita. Crni sako dubokog dekoltea upotpunila je bluzom boje kože, a outfit je kompletirala širokim pantalonama u istoj boji, te visokim potpeticama. Ipak akcenat je bio na savršeno odabranom asesoaru. A kompletnu sliku zaokružila je širokim osmehom, koji je očarao sve prisutne.

Iako je bila vidno raspoložena voditeljka nije htela da komentariše posao, jer kako kaže za to ima vremena. - Nemam šta da komentarišem, pričaću kad za to dođe vreme. Osećam se baš kao što i izgledam. - Rekla je Jovana kroz smeh, vidno samouverena.

Povod za slavlje u porodičnom domu Joksimovića.

Obzirom da su voditeljka i njen suprug Željko Joksimović proteklih dana proslavili treći rođendan bliznakinja Ane i Srne u krugu porodice, jedno od neizbežnih pitanja bilo je i kako je protekla proslava.

- Proslava  je protekla odlično. One su dobra deca, baš kao i Kosta. Vole sve što vole i druge devojčice, a to je, naravno i šminka. Kada uđete u prodavnice igračaka, imate i šminku za decu. Ali ja im ne dozvoljavam da mene šminkaju, da im budem zamorče (smeh). Objasnila sam im da treba same sebe da nauče da šminkaju. - Rekla je Jovana te naglasila da je postala stručnjak za dečiju garderobu.

Jovana Joksimović: Diskretna promena imidža pobrala sve pohvale (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Aug 28, 2020 at 10:43am PDT

- Ni željko ni ja sebi dugo nismo ništa kupili. Ja kupujem samo deci. Nama donese neki dizajner nešto da isprobamo, pa onda kupimo sebi. Ali ovako, da odem u šoping, ne pamtim kad sam to uradila. Najviše volim da kupujem za moju decu, volim da su uvek lepo obučeni. Postala sam stručnjak za dečiju garderobu, materijale. Pa ko ima pitanja, mogu da ga posavetujem. - Zaključila je popularna voditeljka za Kurir.