Neočekivana promena, eleganciju zamenila opuštenijom kombinacijom - Jelena Karleuša u netipičnom 'outfitu'

Autor:

25.09.2020 13:31

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramNeočekivani stil Jelene Karleuše iznenadio je domaću javnost.

Većina žena se na visokim potpeticama oseća zavodljivije, vitkije i zrači dodatnim samopouzdanjem, zato i ne čudi što se Jelena Karleuša od štikli ne odvaja. Iako je visoka 180 centimetara, potpetice od 12 centimetara su redovne u njenim odevnim kombinacijama.

Jelena Karleuša rođendan obeležila sa stilom: Luksuz joj je drugo ime!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 6, 2020 at 3:05pm PDT

Pevačicina modna izdanja su odvažna i drugačija i zato za nju važi da je uvek za korak ispred drugih. Njen stil nije lako kopirati zato što ima hrabrosti da ponese ono što bi se drugi teško usudili, ali jedno je sigurno – može da parira i svetskim zvezdama.

Jelena Karleuša proslavila rođendan svojih mezimica – nezaboravna žurka za naslednice pop dive! (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 17, 2020 at 12:56am PDT

Jelena Karleuša o modi vodi računa u svakoj prilici pa čak i kada opušteno šeta gradom. Uvek je stilizovana bez mane, svaki detalj na svom je mestu, međutim danas se pojavila u Palati Pravde u tufnastoj halljini dugog kroja uz jedan neočekivan detalj. Na glavi je imala crnu beretku, koju je savršeno uklopila sa zaštitnom maskom koja je takođe bila crne boje. Javnost je iznenadila završnim detaljem outfita, naime visoke potpetice maltene su postale zaštitni znak Karleuše, ovog puta ipak odlučila se za crne jednostavne baletanke, koje jesu odlično upotpunile odevnu kombinaciju,  ali svakako od Jelene to nismo očekivali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 24, 2020 at 10:43am PDT

Šta vi mislite da li je pop Diva ovom kombinacijom najavila odstupanje od standarda koji je postavila, ili je ovo jednostavno izolovan slučaj, prouzrokovan datom situacijom?