Konačno - Posle velike pauze Jelena Rozga ponovo blista na sceni!

Autor:

24.09.2020 15:35

Foto:

Foto:



Jelena Rozga konačno se ponovo našla na bini jednog popularnog beogradskog splava, te je uveseljavala publiku svojim izuzetnim glasom ali i perfektnim izgledom i zavodljivim osmehom.

U jednom trenutku ceo svet je stao pod velikim pritiskom pandemije opakog virusa, pa tako i muzička scena u našoj zemlji. Velika većina izvođača ostala je bez zakazanih 'tezgi' samim tim i planirane zarade, ni poznata hrvatska pevačica nije bila izuzetak. Prelepa Jelena Rozga bila je prisiljena na produženi odmor, kako bi se situacija normalizovala te stekli potrebni uslovi za javne nastupe.

Mnogi umetnici bili su na rubu egzistencije, ipak izgleda da je i njihovim mukama došao kraj. Javni nastupi sve su češći te se sve veći broj pevača odlučio da nastavi s perfomansima, tako je i lepa Jelena prekjuče najavila gostovanje na jednom od beogradskih splavova.

- Vidimo se sutra! - Poručila je ona svojim pratiocima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Sep 22, 2020 at 11:10am PDT

Popularna pevačica održala je svoje obećanje, te se na bini pojavila u izazovnoj crnoj kratkoj haljini, dubokog dekoltea. Haljina je savršeno pristajala uz perfektnu figuru lepe Jelene. Široki rukavi doprineli su opuštenom, a opet elegantnom izgledu, outfit je upotpunila crnim visokim potpeticama koje su se savršeno uklopile u kombinaciji s haljinom.

Primetno je bilo da je Jeleni itekako nedostajala interakcija sa publikom, te njena velika strast pevanje. Rozga je zaista uživala, a tokom kompletnog nastupa nije skidala prelepi, sada već prepoznatljiv osmeh kojim je plenila poglede kako muškog, tako i ženskog dela publike.

Jelena Rozga anđeoskog osmeha, kao iz bajke

Jelena Rozga: Nije lako čitati neistine o sebi