Jelena Rozga: Nije lako čitati neistine o sebi


Prošlo je par meseci otkako su pevačica Jelena Rozga i muzičar Stjepan Hauser stavili tačku na svoju dvogodišnju vezu. Kako bi izbegla spekulacije u  javosti, pevačica je izdala zvanično saopštenje kojim potvrđuje raskid veridbe sa članom popularnog dvojca “2Cellos”.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on


– Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da poričamo. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete – stoji u saopštenju.


Nije prošlo mnogo, mediji su Hauseru već “pronašli” novu devojku, a ništa manje ih ne interesuje Jelenin ljubavni život. Često je dovode u vezu sa raznim muškarcima koje, kako sama pevačica kaže, čak i ne poznaje. Naviknuta na ovaj tip gasina, Jelena kaže da je više ne pogađaju.

– Ranije me to pogađalo, kao i moju porodicu, ali sada sve manje. Naviknete se nekako. Nije lako čitati neistine o sebi, ali to je borba s vetrenjačama koju ne možete da dobijete, pa svoju energiju ne trošim na to – ispričala je pevačica u razgovoru za Tportal.


Kraj ljubavi sa Hauserom nije je porazio. Naprotiv, samo je istakao optimistu u njoj.

– U veze nikada ne ulazim s predrasudama i u životu sam naučila da nikada ne reci nikada. Život i ljubav su nepredvidivi, ja sam uvek optimista i uvek hodam sunčanom stranom ulice i života – kaže Jelena i dodaje – Biti sretan je naša jedina obaveza u životu.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Antonio Ahel/ATA images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi