Marija Pejović

Sve bi bilo drugačije da tata nije rekao NE: Acina srednja ćerka danas je lekar, ali pogledajte snimak, ovo je magija (video)

Autor:

25.01.2023 21:03

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ćerka Aca Pejovića veoma je uspešna, nedavno je diplomirala medicinu ali njena velika želja je i ovo



Aco Pejović ponosni je otac tri ćerke Magdalene, Marije i Ive. Pevač i njegova supruga Biljana uticali su  na ćerke da se drže podalje od javne scene, pa ih pojavljivanje u medijima uopšte ne zanima.

Pre samo nekoliko meseci, tačnije 22. septembra prošle godine srednja ćerka Aca Pejovića Marija diplomirala je na Medicinskom fakultetu sa visokom ocenom, a porodica je u tu čast priredila gala slavlje.

Pročitajte Kakav kraj godine! Aco potvrdio najlepše vesti, ogromna radost - Ona će sve da odluči

Instagram

 

Međutim, malo je poznato da je prelepa Marija od oca nasledila dar za muziku i da ima glas slavuja. 

- Marija, srednja ćerka, nasledila je dar za pevanje. Pohađala je školu pevanje Aleksandre Radović i bila najbolji polaznik. Ali, ja sam ipak rekao ne. Biti majka, imati porodicu, decu, a baviti se pevanjem je ogroman napor i stres. Divim se svim mojim koleginicama, koje imaju porodice i bave se ovim poslom - iskreno je priznao Aco gostujući kod Milana Kalinića u emisiji "Preživeli". 

Pročitajte Porodična tuga - Acu Pejoviću preminula majka

ATA Images

 

Da nije samo puko hvaljenje oca ćerke, govore i video zapisi na Jutjubu gde možete čuti koliko prelepo peva Marija Pejović.

Uživajte, oduševićete se...

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading