Aco Pejović

Kakav dan za Aca Pejovića! Veliko slavlje, čestitke samo stižu (foto)

Autor:

21.03.2023 13:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerka Aca Pejovića diplomirala je u septembru prošle godine, a sada je položila Hipokratovu zakletvu



Pevač Aco Pejović u skladnom je braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu koje su pevačev najveći ponos. Nijedna od naslednica nije krenula tatinim stopama, već su završile fakultete, svaka po svom nahođenju.

Pročitajte Sve bi bilo drugačije da tata nije rekao NE - Acina srednja ćerka danas je lekar, ali pogledajte snimak, ovo je magija (video)

Z.K. Munja

 

Najstarija ćerka Aca Pejovića Magdalena, završila je FON, dok je srednja Marija u septembru prošle godine diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu kao jedan od najboljih studenata. Ona je sada uzela diplomu na fakultetu i položila Hipokratovu zakletvu, čime se pohvalila na svom Instagram nalogu.

Pročitajte Kakav kraj godine! Aco potvrdio najlepše vesti, ogromna radost: Ona će sve da odluči

Instagram

 

Marija se fotografisala ispred fakulteta sa diplomom koju je ponosno digla uvis u društvu majke Biljane koja je blistala od sreće. Acova nasledica sa svojim pratiocima podelila je lepe vesti, a čestitke nisu prestajale da se nižu. 

Pročitajte Pogledajte: Kojoj svetskoj poznatoj zvezdi je pevač zapevao "Ne kuni me ne ruži me majko"?

Instagram

 

Aco je u više navrata isticao koliko je ponosan na svoje ćerke i na njihove uspehe.

- U privatnom životu su mi se dešavali lični gubici, koje sam sam veoma teško podneo i od čega se još oporavljam. Međutim, tu su i oni veoma srećni momenti poput diplomiranja na Medicinskom fakultetu moje srednje ćerke Marije. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu. Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja smo zahvalni bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše ćerke. Moram da priznam da smo uradili sjajan roditeljski posao - rekao je on jednom prilikom, te dodao:

Pročitajte Iznenada napustio Srbiju - Šta se krije iza putovanja Ace Pejovića

Luka Šarac

 

- Porodica je moja tvrđava. Njih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading