Aleksandar Živojinović

Geni su čudo: Aleksandrin i Filipov sin nimalo ne liči na roditelje, već je isti... (foto)

Autor:

02.11.2023 10:56

Foto:

Foto:

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića konačno u javnosti



Aleksandra Prijović u danima za nama održala je tri spektakularna koncerta u sarajevskoj "Zetri" koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Kako je atmosfera bila predivna, pevačica je odlučila da napravi presedan pa se na sceni pojavio i sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, Aleksandar.

Preslatki plavušan stidljivo je izašao da podrži mamu koja je blistala od ponosa zbog njega, a kako je istakla dečak se plašio gužve i bine te je i za nju bilo iznenađenje što je pristao da stane pored mame.

Sada smo prvi put imali prilike da vidimo kako izgleda Aleksandar Živojinović jer su se roditelji trudili da sakriju njegov lik od očiju javnosti dok je bio mlađi.

Instagram

 

I dok su svi komentarisali koliko je pevačicin sin lep, nismo mogli a da ne primetimo da najmlađi Živojinović ne liči na roditelje, makar ne na prvi pogled.

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića isti je...

Ipak, jedna stara fotografija pokazuje čije je gene Aleksandar pokupio. Naime, Viktor Živojinović je pre izvesnog vremena podelio sliku iz detinjstva sa ocem, zbog koje su se mnogi složili da sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića liči na strica.

Instagram

 

Doduše, Filipov brat je bio znatno bucmastiji, ali oblik lica, usne, nos, oči i boja kose, sve je potpuno identično kao kod Viktora.

Pročitajte Aleksandra Prijović u pubertetu ni nalik ovoj ženi danas, promenila je lični opis (foto)

S obzirom na to da je jedini unuk i Filipovim i Aleksandrinim roditeljima, Prijin sin je miljenik svih, što je pevačica jednom prilikom i potvrdila.

– Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Komentari. (0)

Loading