Milan Radulović Laća

Pretužno: Pre nego što je preminuo na ulici, Laća je njoj poslao poruku (foto)

Autor:

21.12.2022 13:32

Foto:

Foto:

Laćina smrt sve je šokirala, ovo je njegova poslednja poruka



Milan Radulović Laća preminuo je iznenada na ulici u Tel Avivu, u Izraelu, u 36. godini. Laćinu smrt potvrdio je njegov otac Aleksandar Radulović Futa i dodao da se njegov sin od 12. decembra vodio kao nestao.

Pročitajte Preminuo sin Marine Tucaković, Milanovo beživotno telo pronađeno na ulici

ATA Images

 

Pokojni tekstopisac, koji je pre malo više od godinu dana ostao bez majke Marine Tucaković, za koju je bio izuzetno vezan, početkom decembra krenuo je na put, kako je napisao na Tviter nalogu, hadžiluka, u Svetu zemlju da pronađe mir koji nije mogao da ima u Srbiji.

Naime, imao je problem sa spavanjem i borio se sa depresijom, a porodična kuća ga je podsećala samo na ružne stvari. Nije mogao da prihvati gubitak brata i majke. Koncepualna umetnica i Laćina prijateljica Vesna Vuksanović na društvenoj mreži Instagram se oprostila od tekstopisca objavivši njegovu poruku koju joj je poslao.

Pročitajte Izgubio i drugog sina, Futa neutešan, jedva izustio - Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao

Instagram

 

- Ići ću u Jerusalim, sigurno. Moja drugarica uzela mi je sveću u Jerusalimu i napravila zaštitu, i sad me tera, moram da nosim u rancu, da svuda nosim te sveće, pošto ću sveti put da obiđem i onda na kraju donesem kući sveće iz Jerusalima i pustim u nebo da se zapale - obećao joj je Laća u poruci, koja je, nažalost, bila i jedna od poslednjih.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading