Milan Laća Radulović

Sada su ponovo zajedno: Laći je smrt brata i majke bila bolna rana, ovako je pričao o njima

Autor:

20.12.2022 21:00

Foto:

Foto:

Milan Radulović Laća teško je podneo gubitak brata i majke



Milan Laća Radulović preminuo je danas, a čitav region ostao je u neverici. Prerano preminuli sin Marine Tucaković zauvek nas je napustio, a smrt svoje majke i starijeg brata za njega je bila rana koja nikada nije zarasla.

Prvo je, pre 14 godina preminuo Laćin brat Miloš, a u septembru 2021. godine ostao je i bez majke Marine.

Pročitajte Izgubio i drugog sina, Futa neutešan, jedva izustio - Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao 

Instagram

 

- Po intenzitetu, bol zbog gubitka majke je jednaka bolu izazvanim gubitkom brata. Razlika je ta što brata nemam mnogo duže nego što nemam majku. On je ranije umro, bio je jako mlad i tada sam naučio da živim s tim gubitkom – ispričao je Laća za "Alo" jednom prilikom.

Pročitajte Otišao je prerano - Ovo je Laćina neostvarena želja, slomiće vam se srce

Bojana Janjić

 

- U periodu detinjstva brat i ja smo ostali uskraćeni, nedostajala nam je majka u nekim trenucima. Iako je imala mnogo angažovanja, gotovo uvek je uspevala da balansira između porodice i posla. Ona je do samog kraja bila boem i nikada nije patila za tim što nije doživela da vidi snaju i unuče, samo joj je bilo žao što ni Miloš ni ja nismo postali doktori ili ljudi koji imaju profesiju sa fiksnim radnim vremenom - rekao je Laća, koji je nakon teških trenutaka potražio stručnu pomoć.

Pročitajte Nedavno su pale teške reči - Karleuša se oglasila povodom Laćine smrti, evo šta su poslednje rekli jedno drugom

Instagram

 

- Ne zameram ništa ni majci ni bratu. Kada bih zamerao, bio bih u groznoj, destruktivnoj priči u kakvoj sam ranije bio. Nakon Marinine smrti sam morao da budem jak, a u tome su mi pomogle dve bliske drugarice. Idem još kod psihijatra, za mene predaja nije opcija. Otac i ja smo sada sami, imamo samo jedan drugog, niko nam više nije ostao na svetu. Srećan sam što se njegovo zdravstveno stanje stabilizovalo i što je on sada bolje - zaključio je Milan svojevremeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading