Porodica Rokvić

Ogromna tuga u domu porodice Rokvić: Sada su izgubili i nju, oglasio se neutešni Nikola, znam da ideš ka svetlosti...

Autor:

12.12.2022 10:00

Foto:

Foto:

Porodica Rokvić zavijena u crno. Izgubili su i nju...U domu porodice Rokvić juče je bio težak dan. Naime, majka Slavice Rokvić, a Nikolina i Markova baka je preminula. Članovi porodice skrhani gubitkom na Instagramu su se oprostili dirljivim porukama.

“Ona je radost! Ona je ljubav! Ona je bila do krajnjih granica požrtvovana, večito tu kada treba! Žena neviđenog duha, spremna na svaki vid šale i komike a opet ozbiljna u vaspitavanju svoje dece i nas unučića! Baka naša je uvek bila tu za nas četvoro, beskrajno se radovala životu i nama! Veliki borac i onda kada je neprijatelj bio toliko snažan, nije padala duhom! Putuj bakice, znam da ideš ka svetlosti i Ljubavi! VOLIMO TE!!”, napisao je Nikola uz video pun uspomena.

Pročitajte: Novi put do crkve - Nikola Rokvić odlikovan Ordenom Novomučenika bihaćko-petrovačkih

 

 

Neutešna Slavica Rokvić svojoj pokojnoj majci uputila je dirljive reči.

"Kad zaneme reči, misli, osećanja. Pokušavam da pronađem reč kojom bih opisala bol za tobom. Ne nalazim je majko. Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima. Po prvi put za ovih pedeset osam godina toplota tvojih reči i najnežnijih dlanova na svetu jenjavaju u daljini. Gledam te odlaziš. Zovem te, a ti se ne osvrćeš. Ispravljena, uzdignute glave koračaš ka svom cilju. Drhtim kao prut na hladnom vetru i u trenu osetih da vetar postaje topliji. Ne,ne pričinjava mi se, znam da si to ti. Toplina tvoje duše i ljubavi rođenice moja, jača je i od smrti. Ona je večna, ostaje neprimetna da miluje i zagreje slomljena srca tvoje Suzane i Slavice. Neka ti je večna slava i hvala jedina naša majčice."

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading