Slavica Rokvić

Slavica Rokvić se javno obratila Marinkovom vanbračnom sinu, srce će pući

Autor:

05.12.2023 11:16

Foto:

Foto:

Reči Slavice Rokvić upućene Marinkovom vanbračnom sinu oduševile, ovo ne može svaka žena



Porodica Rokvić pre dve godine ostala je bez stuba i oslonca kada je legendarni pevač Marinko preminuo usled kratke i teške bolesti.

Iza njega ostala su tri sina i supruga koja se trudi da sačuva uspomenu na voljenog supruga. Nije tajna da su braća Rokvić veoma vezani, a reči Slavice Rokvić upućene sinovima na društvenoj mreži pokazale su koliko je njeno srce veliko.

Ata Images

 

Marinkova udovica veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje recepte za specijalitete koji njeni ukućani obožavaju, kao i neke savete za žene njenih godina.

Ipak, poslednji komentar koji je objavila na fotografiji starijeg sina ne prestaje da se komentariše. 

Reči Slavice Rokvić razumeće samo majke

Naime, Nikola je podelio fotografiju gde pozira sa suprugom Bojanom i decom napisavši emotivnu poruku da je porodica baza, osnov i sveta ćelija našeg društva, a njegova majka nije krila koliko je ponosna na naslednika.

„Kažu da kruška ne može da padne ispod drveta jabuke. Za vašeg oca i mene porodica je bila svetinja.  Ponosna sam majka jer ste ti, Marko i Dario sa svojim predivnim ženama i dečicom napravili male hramove ljubavi od svojih porodičnih gnezda gde svaka molitva iz srca i duše prerasta u životnu radost.“

Instagram

Pročitajte Baš na njegovu godišnjicu - Udovica Marinka Rokvića načisto slomljena...

„Radujmo se zajedno, deco moja draga“, glase reči Slavice Rokvić koje je uputila i Marinkovom vanbračnom sinu.

Ovim gestom udovica legendarnog pevača samo je pokazala koliko je njeno srce jer retko koja žena bi prigrlila muževljevo vanbračno dete kao svoje. Ali baš zato Slavica je posebna, što je Marinko znao da ceni, te je njihova ljubav oduvek bila jedna od najlepših i najčvršćih.

 

Komentari. (0)

Loading