Karleuša i Laća

Nedavno su pale teške reči: Karleuša se oglasila povodom Laćine smrti, evo šta su poslednje rekli jedno drugom

Autor:

20.12.2022 16:32

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jelena Karleuša i Milan Laća Radulović nedavno su imali nesuglasice, a sada se pevačica oglasila povodom njegove smrtiVest o smrti Milana Laće Radulovića odjeknula je danas u medijima munjevitom brzinom i ostavila čitavu estradu u šoku. Brojne poznate ličnosti na društvenim mrežama emotivnim rečima opraštaju se od prerano preminulog sina Marine Tucaković, a među onima koji su duboko ganuti ovim gubitkom je i Jelena Karleuša.

Uprkos nedavnom sukobu koji se desio između Jelene i Laće, pevačica se oprostila od tekstopisca na svom Instagram nalogu sledećim rečima:

Pročitajte Izgubio i drugog sina, Futa neutešan, jedva izustio - Laća je 12. decembra prijavljen kao nestao

Instagram

 

"Počivaj u miru, dragi Laćo, daleo od "krvavih suza" (naziv poslednje pesme koju si za mene napisao) od nesreće tuge i bola... Sve sam ja razumela i sve opraštala, a tvoju poslednju poruku ću čuvati. Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovan sin svoje majke ...Talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju", napisala je Jelena Karleuša i podelila Laćinu poruku u kojoj joj se izvinio.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading