Aleksandar Radulović Futa

Sahranio sve najmilije: Futina odluka mnoge začudila, ali neće se smiriti, smatra da Marina, Miloš i Laća to zaslužuju

Autor:

17.01.2023 12:12

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Futina odluka mnoge je iznenadila, posle smrti najmilijih želi samo jednoSvaki dan za Aleksandra Radulovića Futu teži je od onog prethodnog. Kompozitor je prvo izgubio sina Miloša, zatim suprugu Marinu Tucaković, a nedavno i drugog sina Milana Radulovića Laću. Kako bi makar malo ublažio bol Futa svakodnevno odlazi na groblje, upali sveću i isplače se nad grobovima najmilijih.

Pročitajte Redovno odlazi na groblje, upali sveće, zapali cigaretu i isplače se - Futa spreman da ispuni Laćinu poslednju želju

ATA Images

 

Kako piše domaća štampa Futa je pre nekoliko dana dobio ponudu da snimi dokumentarac o svom životu i porodici, za šta mu je navodno ponuđeno 150.000 evra, piše Telegraf.

Jedan producent je već razgovarao s Futom, pa mu je na ručku izneo detalje o tome šta bi dokumentarac trebalo da sadrži, ali nisu stigli da razrade sve s obzirom na to da je Radulović u velikoj žalosti zbog gubitka sina Laće i da je ostao sam. Kako je predloženo, plan je da se cela priča i projekat razrade nakon što se navrši godinu dana od Laćine smrti jer je Futa tokom pregovora rekao da njegova porodica zaslužuje da im se život prenese na filmsko platno.

Pročitajte Otac sahranio i drugog sina - Potresne scene na Novom groblju, Futa nem od bola, baka i deka ne prestaju da plaču (foto)

ATA Images

 

- Aleksandar je svestan toga da su nesreće koje su zadesile porodicu mnoge potresle, pa shvata što narod zanima njegova priča. Producent mu je objasnio da je tim s kojim je razgovarao spreman da izdvoji 150.000 evra za njega ukoliko bi odlučio da proda priču i scenario bi ubrzo počeo da se piše. Ispričao mu je da bi to stavilo tačku i na spekulacije, na brojne ružne priče koje kruže, a vezane su za problem koji su njegovi pokojni sinovi imali s korišćenjem psihoaktivnih supstanci. Pričali su o tome i da mogu da se zaobidu neki detalji koji su previše bolni za njega, ali da opet cela priča bude iznesena u javnost - rekao je izvor za Republiku.

Poroducent se nije javljao na telefon kako bi potvrdio navode.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading