Aleksandar Radulović

Redovno odlazi na groblje, upali sveće, zapali cigaretu i isplače se: Futa spreman da ispuni Laćinu poslednju želju

Autor:

10.01.2023 21:57

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Aleksandar Radulović Futa spreman da ispuni Laćinu poslednjiu želju



Aleksandar Futa Radulović posle smrti i drugog sina ostao je sam. Futa i dalje jako teško, ali dostojanstveno podnosi činjenicu da je njegov sin Milan Laća Radulović iznenada preminuo 13. decembra u Izraelu.

Futa je od sahrane svog sina 27. decembra nekoliko puta posetio njegov grob, ali i grobove starijeg sina Miloša i supruge Marine Tucaković.

Pročitajte Otac sahranio i drugog sina - Potresne scene na Novom groblju, Futa nem od bola, baka i deka ne prestaju da plaču (foto)

ATA Images

 

- Futa voli da dođe sam i da na miru obiđe grobove svojih najbližih. Uvek dođe taksijem od stana na Vračaru do Novog groblja. Obavezno upali sveće, a onda zapali cigaretu i priča sa svojom Marinom i decom. Isplače se i olakša dušu. To je rekao i svojim prijateljima, koji i dalje jako brinu za njega. Uskoro će početi i s pripremama za četrdesetodnevni parastos.

Vreme polako prolazi, ali je navikao na novu realnost i svestan je da život mora da se nastavi dalje. To bi voleli i njegova deca i supruga. To ima na umu i to mu nekako daje podstrek da se drži i da ne padne skroz u očaj, što bi za njega bilo kobno. Njegovi prijatelji se trude da, kad god mogu, neko bude s njim. Gleda i stare porodične albume, priseća se porodičnih uspomena - priča izvor za Kurir izvor blizak porodici.

Futa polako skuplja snagu da ispuni poslednju želju svog sina 

Proslavljeni kompozitor u stalnom je kontaktu i s Laćinom bliskom prijateljicom s kojom je njegov pokojni sin planirao da se ostvari u ulozi oca. U narednom periodu posvetiće se i tome da ostvari poslednju želju svog sina i da objavi zbirku pesama koje je napisala Marina.

Pročitajte Smrt ga je uzela prerano, Željko Joksimović nem od bola - Bato, ne verujem

ATA Images

 

- Laća je želeo da na jednom mestu sakupi tekstove svoje majke i da se time bavi kad se vrati iz Izraela, iz kojeg se, nažalost, nikad nije vratio. Futa zna koliko je Milanu bilo stalo do toga i za koje je pesme želeo da se nađu u knjizi, tako da će mu to biti jedan od prioriteta u narednom periodu. Simbolično, posvetiće je preminuloj porodici, a sav prihod od prodatih knjiga ići će u humanitarnu "Fondaciju Marina Tucaković", koja je osnovana 2021. godine u borbi protiv raka dojke - završava sagovornik ovog dnevnog lista.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

15.01.2023 21:47

Prestrasno, sto ziv covijek ,mora da podnese.Ja mislim da poslije ovakve tragedije, i ziv covijek nekako umre.strasnoooooooo.