Aleksandar Futa Radulović

Šta je pravi uzrok Laćine smrti? Futa izneo jezive tvrdnje

Autor:

23.12.2022 10:05

Foto:

Foto:

Aleksandar Futa Radulović teško se miri sa činjenicom da je izgubio sina, a njegova teorija o Lačinoj smrti ledi krv u žilamaMilan Laća Radulović (35) pronađen je mrtav na ulici u Tel Avivu u Izraelu, a sa činjenicom da ga više nema, teško se miri njegov otac Aleksandar Futa Radulović. Sumnja se da je navodno uzrok Milanove smrti prekomerna doza nedozvoljenih supstanci, ali Futa u to ne veruje, već smatra da je njegov sin opljačkan i ubijen, prenosi Kurir. 

Proslavljeni kompozitor je veoma zbunjen čitavom situacijom, a posebno mu je sumnjivo to što nisu poznati nikakvi zvanični detalji razloga smrti, kao i činjenica da je Laćino telo pronađeno u zloglasnom kvartu.

Pročitajte Suze su bile preteške - Futi pozlilo, prevezen u hitnu pomoć, evo u kakvom se stanju nalazi

ATA Images

 

- Futa je i dalje jako zbunjen i sve mu je sumnjivo. On pokušava da u svojoj glavi sastavi kockice mozaika šta se tamo dešavalo, ali mu neke stvari nisu jasne. Sumnju mu na prvom mestu izaziva to što je on iz svog smeštaja otišao s rancem, u kome je imao novčanik i dokumenta, a koji, kako je on čuo, nije pronađen pored tela. Taj ranac je on imao sa sobom stalno, imao ga je i na leđima na jednoj od poslednjih slika koje je objavio iz Nazareta. Da je taj ranac pronađen, mogao se odmah na licu mesta utvrditi njegov identitet, što nije bio slučaj, već je to utvrđeno dosta kasnije. Zato on smatra da je vrlo moguće da je neko pratio Laću ili ga je susreo na ulici, i da su mu uzeli ranac sa stvarima. Posebno ga je uznemirilo i to što je taj deo grada poznat kao zloglasan, pa ne isključuje i mogućnost da ga je neko omamio nekim opijatom ili mu nešto ubrizgao i tako ostavio da leži na ulici. Toga ima tamo napretek - priča izvor za Kurir i dodaje:

Pročitajte Obrt u istrazi, jezivi detalji - Laća je dva dana ležao mrtav na ulici, na identifikaciji tela izbezumljen prijatelj jedva...

ATA Images

 

- Još se premišlja i u vezi sa obdukcijom. Sve mu je to jako teško. On bi želeo da Laća što pre bude sahranjen pored brata i majke i da konačno nađe svoj mir. On sina više nema, kako god da se okrene, i više mu ništa nije važno. Ali ga boli što se odmah pisalo da je preminuo od unosa prekomerne doze nedozvoljenih supstanci u organizam. Nije tajna da se Laća borio s tim u prošlosti, ali, koliko je njemu poznato, on se s tim porokom izborio. On bi kao otac sigurno nešto primetio, a od kada je Laća otišao za Izrael, delovao je srećno i raspoloženije nego dok je bio u Srbiji. Razgovarali su svaki dan i veruje da bi mu se on požalio da je imao bilo kakvih problema – završava neimenovan izvor. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading