Siniša i Željko

Sinišin rođeni brat otkriva: Porodica Mihajlović Željku Joksimoviću jedno nikada neće zaboraviti

Autor:

03.02.2023 10:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Brat Siniše Mihajlovića Dražen prisetio se uspomena iz zajedničkog odrastanja i otkrio detalj koji javnost nije znala, a tiče se pevača Željka JoksimovićaOproštajna utakmica u čast Siniše Mihajlovića održaće se u subotu 4. febraura na stadionu Crvene zvezde, a brat Dražen sa svojom porodicom, ali i sa Mihinim sinovima Dušanom i Nikolasom, prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju.

Pročitajte Naša poznata pevačica sve priznala - Bila sam u vezi sa Sinišom, slavili smo moj rođendan i titulu, imali velike planove (video)

Profimedia

 

‒ Biću na utakmici zajedno sa dva Sinišina sina, Dušanom i Nikolasom. Nažalost, Viktorija i Virdžinija, Miroslav i supruga Arijana ne mogu da dođu zbog nekih svojih obaveza - rekao je Dražen na K1 uključivši se putem video linka u emisiju "Kec na jedanaest". 

Dražen se osim trenutaka iz detinjstva i mladosti provedenih sa bratom, prisetio i kako je Siniša upoznao Željka Joksimovića 2007. godine. 

Pročitajte Siniša je ovo zaslužio - Navijači Bolonje i Lacija ujedinjeni, Arijana zaplakala pred punim stadionom (video)

ATA Images

 

- Željko Joksimović je jedan od retkih muzičara koji je 2007. godine pristao da dođe na njegovu oproštajnu utakmicu. To je bila utakmica humanitarnog karaktera. Taj prihod od utakmice je išao za dečije selo u Sremskoj Kamenici - otkrio je Dražen i istakao da je humanitarnu akciju njegovog brata ispoštovao samo Joksimović.

- Nakon utakmice sva prikupljena sredstva su uložena u dva stana koja je Siniša kupio za decu koja kada napune 18 godina mogu da izađu iz doma, i da se osamostale. Željko je jedan od retkih muzičara koji je došao i hteo da učestvuje u svemu tome bez ikakve nadoknade. Bio je prisutan i na toj utakmici i posle na večeri. Ovim putem mu se porodica Mihajlović zahvaljuje posle toliko godina. 

Profimedia

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading