Marko Mihajlović

Bol je ogromna: Vanbračni sin Siniše Mihajlovića oprostio se od oca, a evo kako je izgledao njihov prvi susret

Autor:

19.12.2022 20:15

Foto:

Foto:

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića prisustvovao je sahrani i sve vreme bio sa ostalim članovima porodice



Danas je na večni počinak ispraćen legendarni Siniša Mihajlović, a sahrani je prisustvovala čitava njegova porodica. Majka, rođeni brat, supruga Arijana sa njihovo petoro dece, ali i najstariji sin kojeg je dobio pre braka sa Arijanom.

Pročitajte Miho, leti visoko - Uz pesmu navijača Lacija sahranjen Siniša Mihajlović, živećeš večno (video)

Instagram

 

U periodu dok je igrao za Romu, Siniša je uplovio u romansu sa jednom Rimljankom, a iz te ljubavi rođen je njegov prvenac Marko, koji danas ima 29 godina. Mihajlović je priznao očinstvo, iako je sina upoznao tek kad mu je bilo 11 godina. Fudbalski as nameravao je da se prvi put susretne sa Markom kada on postane punoletan, ali njegova supruga Arijana uticala je da se to desi ranije.

Pročitajte Doživela je najveću roditeljsku bol - Majka Siniše Mihajlovića nemo sedi pored kovčega, scene koje kidaju dušu (foto)

Instagram

 

- Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz nezrelih mladalačkih postupaka – ispričao je jednom prilikom Siniša.

Pročitajte Rim tuguje - Kovčeg sa Sinišinim telom stigao pred porodicu, Arijana sa ćerkama i sinovima u suzama

Profimedia

 

- Dogovorio je sa Markovom majkom sve u vezi sa njegovim dolaskom iz Rima u Milano i sačekao dečaka na aerodromu. Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: „Tata, ispunio si obećanje“, hteo sam da puknem od sreće.

Vanbračni sin Siniše Mihajlovića lepo je prihvaćen od strane porodice, koja se danas na sahrani držala kao jedno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
milica

21.12.2022 15:00

Da nije malo(mnogo) rano da pisete o ovakim vestima (a poceli ste jos dok nije bio sahranjen)!! Imajte u vidu neciju bol(a inace mislim da su ovo suvisne informacije-za bilo koga-cak i za one radoznale)!!!