Siniša Mihajlović

Daleko od Srbije: Ovde će biti sahranjen Siniša, evo i kada

Autor:

16.12.2022 19:31

Foto:

Foto:

Sahrana Siniše Mihajlovića daleko od Srbije, poznato vreme i mesto



Legendarni fudbaler i proslavljeni srpski trener Siniša Mihajlović preminuo je u 53. godini posle borbe sa opakom bolešću. Javnost u Srbiji sa nevericom se oprašta od velikog Mihe, a porodica je upravo saopštila vreme i mesto njegove sahrane. 

Pročitajte Sa Sinišom je zauvek umro i deo njene duše, oglasila se Arijana, bol je prevelika

Guliver Getty Images

 

Naime, odlukom porodice, Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak 19. decembra u Rimu, saznaje Telegraf.

Mihajlović se od 2019. godine borio sa leukemijom, uspevao je da je pobedi i da se vrati trenerskom poslu, ali se bolest nažalost ponovo vratila i zadala jak, bolan udarac.Porodica se nakon stravičnog gubitka obratila javnosti kratkim saopštenjem, koje prenosimo u celosti. 

Pročitajte Nekada je ljubav bila jača od svega - Ekskluzivne fotografije sa venčanja Siniše i Arijane Mihajlović, ludo su se voleli

Profimedia

 

"Njegova supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, unukom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata. Hrabro se borio protiv strašne bolesti.

Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesndro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio - navodi se u saopštenju porodice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Pa eto

21.12.2022 15:03

I treba da bude daleko od Srbije!!! Nismo mi njega ni zasluzili!! Gde je bio tim crvene zvezde na sahrani-a svi ostalo bili iz Italije!!!