Siniša Mihajlović

Siniša prvi put u javnosti nakon drugog ciklusa hemioterapije, bolest ga je baš promenila (foto)

Autor:

06.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Posle drugog ciklusa hemioterapije, proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović prvi put se pojavio u javnosti. Pogledajte kako izgleda



Legenda fudbala Siniša Mihajlović, već neko vreme vodi životnu bitku u kojoj ima uspona i padova. Nakon što mu je pre nekoliko meseci ponovo dijagnostifikovana leukemija, fudbalski trener je nastavio borbu sa opakom bolešću, a sada je nakon drugog ciklusa hemioterapije prvi put uslikan u javnosti.

Pročitajte: Ljubav je večna - Izgled može da se promeni, ali ne i suština

profimedia

 

Prema pisanju domaćih medija, drugi ciklus hemioterapije proslavljeni fudbaler je završio pre nekoliko nedelja, a on se kao pravi borac munjevitom brzinom vratio normalnom životu i svakodnevnim obavezama.

Sa osmehom na licu ležerno odeven, Miha se pojavio na čitanju odlomaka romana bivšeg trenera Crvene Zvezde, Zdenjeka Zemana.

Pročitajte: Osmehom protiv leukemije - Fotografija Siniše Mihajlovića sa suprugom koja slama srce

profimedia

 

Dolazak fudbalskog asa izazvalo je opšte oduševljenje, a prisutni su ga pozdravili aplauzom. Iako se njegov izgled značajno promenio, te je usled bolesti izgubio dosta na kilaži, osmeh na njegovom licu i nesalomivi duh ulivaju nadu ka potpunom ozdravljenju.

profimedia

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading