Siniša Mihajlović

Devojčica koju je srce izdavalo... Njoj je Siniša pre 22 godine spasao život, Nikolina u neverici: Moj Siniša?!

Autor:

17.12.2022 18:55

Foto:

Foto:

Srce Siniše Mihajlovića bilo je ogromno, ovoj devojci je spasao život, da nije učinio jedno, nje danas ne bi bilo



Srce Siniše Mihajlovića juče je zauvek prestalo da kuca. Srce velikog čoveka, kakav se možda više nikada neće roditi, umorilo se od prejakog neprijatelja, koji je nažalost uzeo njegov život. Ali, malo je poznato koliko je upravo to srce puta pomoglo i spasilo tuđe živote. 

Pročitajte Daleko od Srbije - Ovde će biti sahranjen Siniša, evo i kada

Profimedia

 

Nikolina Radunović iz Podgorice, kojoj je Siniša Mihajlović pre više od dve decenije pomogao da preživi, oglasila se putem Fejsbuka. Devojka iz Podgorice kojoj je Miha pomogao da preživi tako što joj je platio operaciju srca i troškove lečenja bila je potresena pre tri godine kada je saznala da je Siniša bolestan i tada je napisala:

- Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. "Bolestan je", kažu, "vodi životnu borbu". Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Pročitajte Držala ga je za ruku do kraja - Ćerka Siniše Mihajlovića objavila njihovu poslednju fotografiju iz bolnice

Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše.

Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo. U nadi da te neće uskratiti za svoju milost. U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka.

Miha, legendo... Miha, kralju... Miha....Bori se! Izdrži! Pobedićeš."

Pročitajte Nekada je ljubav bila jača od svega - Ekskluzivne fotografije sa venčanja Siniše i Arijane Mihajlović, ludo su se voleli

Nažalost, Mihajlović nije uspeo da dobije najvažniju bitku, a tim povodom Nikolina se slomljena od bola oglasila na svom Fejsbuku uz kratak komentar:

- Hvala ti!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sasa

17.12.2022 19:26

Da covek zaplace.Legende ne umiru oni su uvek sa nama.