Siniša Mihajlović

Život ga nije mazio: Smrt oca, a zatim i deteta Siniša nikada nije prežalio, za jednim je patio do poslednjeg dana

Autor:

16.12.2022 21:05

Foto:

Foto:

Život Siniše Mihajlovića bio je pun upona i padova, smrt oca i deteta nikada nije prežalioU 53. godini posle višegodišnje borbe sa opakom leukemijom danas nas je zauvek napustio Siniša Mihajlović. Njegov život od najranijeg detinjstva bio je ispunjen usponima i padovima, ali se uvek snažniji nego ikada dočekivao na svojim nogama. O Sinišinom životu mogu da se pišu romani, jer njegov život je bio idealan za vrhunski holivudski film.

Pročitajte Nekada je ljubav bila jača od svega - Ekskluzivne fotografije sa venčanja Siniše i Arijane Mihajlović, ludo su se voleli

Branko Pantelić

 

Rođen je 20. februara 1969. godine u radničkoj porodici u vukovarskom Borovu naselju. Siniša je bio jedan od najvećih srpskih fudbalera svih vremena. Čovek koji je zbog svog udarca nosio naziv "Božja levica". Bio je simbol moćne Crvene zvezde 1991. godine, sa kojom je osvojio Kup šampiona u Bariju i Interkontintalni kup u Tokiju. Bio je strelac jednog od pet penala protiv Olimpika iz Marselja koji su crveno-belima doneli "ušati pehar" čime se klub za sva vremena upisao u red velikana i besmrtnih.

Guliver Getty Images

 

Život Siniše Mihajlovića obeležile su dve velike tragedije

Kada je Mihajlović proslavio svoj 50. rođendan u velikom intervjuu "Gazeti" popularni Miha pričao o svom životu, emocijama, odnosu sa preminulim ocem, derbiju Zvezde i Partizana, ali i o tome da iako izgleda kao kamen ume da zaplače.

Mislim na oca svaki dan. Želeo bih da može da vidi kako su porasli njegove unuke i unuci. Kada se priča o snovima ja ne sanjam da osvojim Ligu šampiona, ili skudeto. Moj san je neostvariv. Ja bih da zagrlim mog oca! Bio je vozač kamiona, umro je sa 69 godina od raka pluća. Kada je umro, nisam bio s njim. Tokom rata preklinjao sam ga da dođe kod mene u Italiju, ali je želeo da ostane u svojoj zemlji - priznao je Siniša svestan da svoju najveću životnu želju da zagrli oca nikada neće ostvariti. 

Pročitajte Leukemija se može vratiti i nekoliko puta, ovo su prvi simptomi, neki su slični koroni

Guliver Getty Images

 

Malo pre proslave 50. rođendana Arijana i Siniša izgubili su dete. 

- Pre samo nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dete sa 50 godina je slično početku, osetiš se ponovo mladim. Moja žena pati zbog toga, znam, vidim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bio izazov vremena - zamišljeno je tada priznao fudbalski as koji će večno ostati u našim srcima.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading