Siniša i Arijana

Sa Sinišom je zauvek umro i deo njene duše, oglasila se Arijana, bol je prevelika

Autor:

16.12.2022 16:07

Foto:

Foto:

Nakon Sinišine smrti Arijana Mihajlović je sa decom poslala saopštenje za javnostArijana Mihajlović danas je izgubila deo sebe, deo svog srca i deo svoje duše, njen voljeni Siniša izgubio je poslednju bitku, u kojoj je bolest bila jača. 

Pročitajte Bolest je ipak bila jača - Preminuo Siniša Mihajlović

Instagram

 

Vest da je u 53. godini danas preminuo sjajni Siniša Mihajlović i dalje se prima sa nevericom. Fudbalski as poslednje sate života proveo je u blonici u Italiji i sve vreme uz njega su bili supurga i deca. 

Kako prenose italjanski mediji porodica se nakon Sinišine smrti oglasila kratkim saopštenjem.

Pročitajte Sada je sve u Božjim rukama - Siniša Mihajlović hospitalizovan, lekari rekli svoje

Instagram

 

"Njegova supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, unukom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata. Hrabro se borio protiv strašne bolesti.

Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesndro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio - navodi se u saopštenju porodice.

Profimedia

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading