Arijana Mihajlović

Posle više od 26 godina ostala je sama sa decom: Oglasila se Arijana, ovo je njena poruka voljenom Mihi

Autor:

17.12.2022 09:00

Foto:

Foto:

Supruga Siniše Mihajlovića smogla je snage i potresnim rečima oprostila se od voljenog Mihe



Siniša Mihajlović juče nasje u 53. godini zauvek napustio. Stravične vesti potvrdila je njegova porodica, a Arijana Rapaćoni Mihajlović smogla je snage i oglasila se na svom profilu na Instagramu, njene reči upućene voljenom suprugu rasplakale su svet. 

Pročitajte Držala ga je za ruku do kraja - Ćerka Siniše Mihajlovića objavila njihovu poslednju fotografiju iz bolnice

- Kad više ne budeš deo mene, iseći ću mnoge zvezdice iz sećanja, tada će nebo biti tako lepo da će se ceo svet zaljubiti u noć - napisala je Sinišina supruga.

Siniša i Arijana venčali su se 1996. najpre u Rimu, a potom 2005. u Sremskim Karlovcima. Nakon punih devet godina u građanskom braku, svoju ljubav krunisali su zakletvom pred bogom u jednom od najlepših pravoslavnih hramova u Vojvodini - u staroj sremskokarlovačkoj Sabornoj crkvi.

Pročitajte Nekada je ljubav bila jača od svega - Ekskluzivne fotografije sa venčanja Siniše i Arijane Mihajlović, ludo su se voleli

Branko Pantelić / Gloria

 

Italija je bila druga domovina nekada slavnog defanzivca i reprezentativca, rođenog u hrvatskom Borovo selu, jer je posle odlaska iz Vojvodine i Crvene zvezde nosio dres Sampdorije, Lacija, Intera i Rome. Uparvo zbog toga Sinišina porodica odlučila je da ga sahrani u Rimu

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading