Siniša Mihajlović

Bajkoviti zalasci sunca i poseban kutak za Srbiju: Porodica Mihajlović otvara vrata prelepe vile na Sardiniji (foto)

Autor:

25.10.2023 21:15

Foto:

Foto:

Vila Siniše Mihajlovića vredi pravo bogatstvo, slobodno zavirite



Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović koji je krajem prošle godine, nažalost, izgubio bitku sa opakom bolešću veći deo života proveo je u Italiji. 

Instagram

 

Igrao je za nekoliko tamošnjih klubova sa kojima je osvojio brojne titule, a ostao je upamćen i kao najbolji izvođač slobodnih udaraca koji se ikada mogao videti na terenu. 

Pročitajte Slavlje u domu Mihajlovića - Konačno došlo vreme za srećne dane, Viktorija otkrila detalje (foto)

Posebno je bio vezan za Milano, Rim, ali i Sardiniju, gde se nalazi raskošna vila Siniše Mihajlovića koju danas često posećuju njegova supruga Arijana, ćerke Viktorja i Virdžinija, kao i ostali članovi porodice.

Instagram

 

Luksuzna nekretnina, koja se nalazi u letovalištu Porto Červo na Sardiniji, okružena je velikim dvorištem, ima dva bazena, a budući da je sakrivena ispod velike planine pruža neverovatan pogled i bajkovite zalaske sunca koji ostavljaju bez daha.

Instagram

 

Vila Siniše Mihajlovića upečatljiva je i po jednom posebnom kutku koji jasno pokazuje koliko je sportista voleo našu zemlju. 

Pročitajte: Rim doneo odluku, Arijana u suzama - Hvala vam... Siniši je to produžilo život

Naime, na kamenom pragu ove divne vile koja pliva u zelenilu stoji isklesan natpis "SRBIJA", gest koji je  mnogima naterao suze na oči. 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading