Arijana i Siniša

Nekada je ljubav bila jača od svega: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Siniše i Arijane Mihajlović, ludo su se voleli

Autor:

16.12.2022 17:14

Foto:

Foto:

Venčanje Siniše i Arijane Mihajlović privuklo je veliku pažnju medija, danas sa tugom i setom gledamo ove fotografije



Siniša Mihajlović danas nas je zauvek napustio. Stravične vesti potvrdila je njegova porodica, a Arijana nema od bola oprašta se od voljenog čoveka sa kojim je skoro ceo život. 

 

Sve vreme važne životne borbe, supruga Arijana bila mu je najveća podrška. Njih dvoje su se venčali 1996. najpre u Rimu, a potom 2005. u Sremskim Karlovcima. Nakon punih devet godina u građanskom braku, svoju ljubav krunisali su zakletvom pred bogom u jednom od najlepših pravoslavnih hramova u Vojvodini - u staroj sremskokarlovačkoj Sabornoj crkvi.

Pročitajte Sa Sinišom je zauvek umro i deo njene duše, oglasila se Arijana, bol je prevelika

Branko Pantelić / Gloria

 

Okupljanje svatova bilo je zakazano u tada tek renoviranom hotelu “Park” u Novom Sadu. U prostranom holu, veličine košarkaškog terena, vladala je renesansna atmosfera. Dve balerine, po čijim telima je bila isprskana bronza, sedele su na crvenom tepihu, gudački orkestar je diskretno muzicirao, a iz šest mini stubova izlazili su dim i vatra.

Branko Pantelić / Gloria

 

U holu je vrvelo kao u košnici. Mešali su se srpski i italijanski, stvarajući čudnu kombinaciju novog, svima razumljivog jezika. Kad su Siniša i Arijana sporim dostojanstvenim korakom krenuli da zasade drvo u hotelskom “Vrtu mladenaca”, u holu je eksplodirao džinovski balon iz koga je ispalo pedesetak manjih, a s galerije prvog sprata počele su da padaju pahuljice veštačkog snega i mnogobrojni mehuri od sapunice.

Branko Pantelić / Gloria

 

Gala venčanje Siniše i Arijane Mihajlović i danas se prepričava

Posle desetak minuta počela je da se formira kolona vozila za Sremske Karlovce. Krećući se polako, kolona svatova je za tridesetak minuta stigla u Sremske Karlovce. Tačno u pola pet, kad je venčanje bilo zakazano, Siniša i Arijana su se uputili centralnim sremskokarlovačkim trgom ka crkvi Sabornog hrama svetog oca Nikolaja. Na ulazu u portu stajalo je obezbeđenje koje je pravilo selekciju: zvanice unutra, svi ostali napolje.

Pročitajte Bolest je ipak bila jača - Preminuo Siniša Mihajlović

Branko Pantelić / Gloria

 

Ceremoniju venčanja, koja je trajala punih 45 minuta, vodio je protojerej Stavrofor kome je u službi sve vreme pomagao crkveni hor smešten na balkonu. Siniša je bio ozbiljan. Samo je s vremena na vreme pogledom tražio decu, proveravajući da li su sva na okupu. Arijana je blistala.

Branko Pantelić / Gloria

 

Osmehom je otkrivala zube nalik ogrlici od snežnobelih bisera iz Južne Afrike. Nekadašnja voditeljka televizije RAI, aristokratskim držanjem i raskošnom lepotom svima je dala do znanja da je Siniša uradio pravu stvar kad ju je izabrao za životnu saputnicu.

Branko Pantelić / Gloria

 

Tokom venčanja o njihovoj deci, Viktoriji, Virdžiniji, Miroslavu i Dušanu, brigu je vodila Sinišina rodbina.

Branko Pantelić / Gloria

 

Bio je tu Mihajlovićev saigrač iz Intera Dejan Stanković sa suprugom Anom koja je bila u poodmakloj trudnoći.

Branko Pantelić / Gloria

 

Društvo malo, ali odabrano, sačinjavali su Dejan Savićević i Dragiša Binić.

Branko Pantelić / Gloria

 

Veliki aplauz se prolomio Sremskim Karlovcima kad su mladenci krenuli za Novi Sad.

- Dugo smo planirali da u pravoslavnom hramu ozvaničimo brak. Sada smo to učinili i zbog toga smo neizmerno srećni - rekao je Siniša Mihajlović posle venčanja.

Zatim su se svatovi, njih oko sto dvadeset, uputili u Novi Sad, u svoju staru bazu u hotelu “Park”. Bilo je dostojanstveno, svečano i veselo, baš onako kako su mladenci želeli.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading