Tužne vesti stižu iz Italije: Zdravlje Siniše Mihajlovića ugroženo

Autor:

26.03.2022 20:00

Foto:

Foto:

Siniša Mihajlović bolestan - tužne vesti stižu nam iz Italije



Tužne vesti stižu nam ove subote iz Italije - Siniši Mihajloviću vratila se teška bolest sa kojom se mesecima hrabro borio, te će morati da se podvrgne novoj rundi lečenja. Srpskom stručnjaku potvrđen je relaps leukemije koja mu je prvi put dijagnostikovana pre dve i po godine.

Uprkos svemu, italijanski mediji javljaju da je Mihajlović tokom obraćanja novinarima zaista delovao spokojno i samouvereno, baš kao što je on i ranije poručio...

- Moram ponovo da odsustvujem, nadam se da ću ovog puta biti manje odsutan sa terena. Bolest se vratila, moram da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu lečenja. Bolest je očigledno hrabra, kada je odlučila da se vrati. Nije joj bilo dovoljno to što sam je jednom pobedio. Za razliku od prošlog puta, sada sam mnogo spokojniji. Znam šta moram da radim i sada je situacija mnogo drugačija nego tada. Moram ponovo da budem hospitalizovan“, izjavio je Siniša Mihajlović tokom kratke konferencije za novinare koju je i sazvao sa namerom da saopšti ovu vest.

Pročitajte Dame obratite pažnju: Naslednik Siniše Mihajlovića ozbiljan je frajer

Getty Images / Massimo Prica

 

Kako se ističe, Mihajlović će biti hospitalizovan početkom naredne sedmice.

- Znam da sam u odličnim rukama. Neću pasti kao pre dve godine. Najlakše je pasti, a najteže da pronađeš snagu da se podigneš“, nije krio optimizam levonogi bombarder.

Podsetimo, Mihajloviću je leukemija ustanovljena u julu 2019. godine. Uprkos suočavanju sa teškom bolešću, Miha je od prvog dana ostao hrabar i optimističan da će pobediti. Mihajlović jetadaodradio prvu rundu hemoterapije, a interesantno je da se u bolnicu prijavio pod lažnim imenom: Cgikjltf Drnovs. Bio je tada zaveden kao “69-godišnji beskućnik“.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading