Dražen Mihajlović

Mihajlovićev brat otkrio kako je Novak iznenadio Sinišu u najtežim trenucima, gest vredan divljenja

Autor:

17.12.2023 11:14

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Brat Siniše Mihajlovića u velikoj ispovesti otkrio nepoznate detalje iz života proslavljenog fudbalera



Juče je obeležena prva godišnjica od kako nas je zauvek napustio fudbaler Siniša Mihajlović

Tog 16. decembra 2022. godine svet je zanemeo pred strašnom istinom, a tek sada je brat Siniše Mihajlovića, Dražen smogao snage i otkrio nepoznate detalje iz života legendarnog sportiste za "Telegraf".

ATA Images

 

Tuga je ista, sećanja ne blede, a ljubav koju je Siniša nesebično delio svojim najmilijima svaki dan ih motiviše da nastave dalje bez njega.

Prisećajući se anegdota i svih trenutaka koji su im obeležili život, brat Siniše Mihajlovića nije mogao da zadrži suze.

Brat Siniše Mihajlovića o snaji Arijani ima samo lepe reči

Kako je istakao Dražen, retko koja žena bi ostala uz svog supruga u najtežim trenucima kao što je to uradila Sinišina supruga.

I danas, godinu dana nakon njegove smrti, mišljenje o snaji mu se nije promenilo, naprotiv, veoma su bliski i trude se da kad god mogu provedu vreme zajedno.

Prepričao je i trenutak kada mu je brat saopštio dijagnozu kojoj se niko nije nadao. 

K1 screenshot

 

- Jutro, znači dobro se sećam, bilo je negde oko 8.15, sedeo sam na terasi. Juli mesec, zvoni telefon. Vidim on zove, nikada on ne zove tako rano. I kad sam se javio, pitanje je bilo "gde si"?

Pročitajte 365 dana od Sinišinog odlaska, Arijana otkrila ko im je okrenuo leđa kada im je bilo najteže

Znači samo je tako rekao gde si. Ja sam odmah u glasu, pošto znamo se 50 godina, nema tu... ne možeš da sakriješ ništa. Znam po glasu kada je raspoložen i kada nije raspoložen. Ja kažem, evo me, u stanu sam, gde ću biti. Kaže, imam problem.

I kad je rekao „imam leukemiju", ja onako gledam kroz ogradu terase, a kao da sam u liftu. Kao da sam se spustio onako na zemlju.

Znači, šok. Ne znam koliko je to trebalo uopšte. Niti progovara on, niti progovaram ja. Da bi posle nekog vremena on rekao, „ma biće to sve u redu". 

Profimedia

 

Brat Siniše Mihajlovića otkrio je detalj iz bolnice u Bergamu o kom nikad ranije nije govorio, a tiče se susreta Novaka Đokovića i Siniše.

Zahvaljujući zajedničkoj prijateljici, teniser je nakratko svratio da poseti Mihajlovića koji je tog dana otpušten iz bolnice na kućno lečenje. Siniša o tome ništa nije znao, već je dolazak Đokovića bio iznenađenje koje su mu priredili najbliži.

- Sreo sam Novaka u holu, u prostoriji pred taj deo, taj koji je sterilan, gde se ulazi zapakovan.

Pročitajte Godinu dana kasnije najveća podrška Arijani Mihajlović je on, sve je lakše kad su zajedno (foto)

Upoznali smo se tu i zamolio sam ga da mu odnese i lekove u sobu, pošto nisam mogao da budem u sobi, već ih je bilo dosta, to su sobe sterilne da jedno lice, možda i nijedno, može da bude pored tog ko se leči od takvih bolesti.

A Nole, mislim da je putovao za Španiju i da je sleteo u Bergamo na tom putu za Španiju, ostavio je svoju porodicu, suprugu i decu da čekaju u avionu dok je on otišao do Siniše u bolnicu.

 

@telegrafrs Ekskluzivni intervju sa Draženom Mihajlovićem, bratom Siniše Mihajlovića, gledajte na našem YouTube kanalu 📲 #drazenmihajlovic #sinisamihajlovic #foryou #telegrafrs #telegraftv ♬ original sound - telegrafrs

 

To je još jedna stvar koja govori u stvari o Novakovoj veličini kao čoveka.

Nisu oni bili, da kažem, nekakvi prijatelji, poznavali su se iz sveta sporta, čuli su se nekoliko puta, videli su se nekoliko puta u Rimu dok je Nole bio na Mastersu, slali su poruke jedan drugom, podrške i svega.

Komentari. (0)

Loading