Siniša Mihajlović

Naša poznata pevačica sve priznala: Bila sam u vezi sa Sinišom, slavili smo moj rođendan i titulu, imali velike planove (video)

Autor:

01.02.2023 11:00

Foto: Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Foto: Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Devojka Siniše Mihajlovića želela je da bude skoro svaka druga dama, ali ovoj pevačici to je pošlo za rukom



Siniša Mihajlović preminuo je krajem prošle godine posle teške borbe s leukemijom. Njegova životna ljubav Arijana ostala je sama sa njihovo petoro dece, a mediji ne prestaju da pišu koliki je zavodnik Miha oduvek bio. Pre Arijane spajali su ga sa raznim lepoticama, a neke od njih zaista su bile njegove lepše polovine. 

Pročitajte Devojčica koju je srce izdavalo... Njoj je Siniša pre 22 godine spasao život, Nikolina u neverici - Moj Siniša?!

Profimedia

 

Jedna od njih bila je i pevačica Andrijana Anči Dabetić, koja se pred publikom proslavila 1992. godine kada je snimila svoj prvi album "Anđeo za umornu dušu". Vrlo brzo je postala popularna, nizala je hitove, a bila je i Mis Jugoslavije.

Pročitajte Držala ga je za ruku do kraja - Ćerka Siniše Mihajlovića objavila njihovu poslednju fotografiju iz bolnice

Printscreen Prva Tv

 

Anči je uvek pratila priča velike zavodnice, pa su je nebrojano puta spajali sa raznim fudbalerima. Pevačica je sada gostujući u emisiji "Exkluziv", posle 30 godina, priznala sve o svojim vezama sa sportistima. Priznaje da je i danas vatreni navijač Milana, kao i veliki fan Zlatana Ibrahimovića, a sa kim je sve bila u vezi ne krije. 

- Veoma sam volela fudbalere, sada mi je sada i sin fudbaler. Imala sam dve veze sa fudbalerima o kojima se i dosta pisalo. Slikala sam se za novine sa Vladanom Lukićem, tada smo bili u vezi. I nažalost, sada pokojni, Siniša Mihajlović bio je moj dečko. Bili smo zajedno kada smo slavili moj rođendan i titulu Mis Jugoslavije - iskreno je ispričala Anči za "Exkluziv".

Pročitajte Srce da prepukne - Unuka Siniše Mihajlovića prohodala na dedinih 40 dana

- Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom. Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva,tri puta na nekim dešavanjima - rekla je svojevremeno Anči za "Grand" i dodala da su ostali u dobrim odnosima. 

Anči je sa 35 godina postala majka i načisto se povukla sa scene, na koju se sada vraća spremija nego ikad. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Zarko

04.02.2023 11:03

Ona nije nasa pevacica. Montenegro je inozemstvo!