Seka Aleksić

Seka Aleksić nikad mršavija, posle ove dijete kilogrami se ne vraćaju

Autor:

02.12.2023 21:15

Foto:

Foto:

Dijeta Seke Aleksić iako za neke veoma rigorozna, daje brze rezultate



Seka Aleksić uvek otvoreno govori o svemu za medije. Kada je reč o vantelesnoj oplodnji tu je prva da podrži žene koje prolaze kroz ono kroz šta je ona više puta.

Isto tako je i kada je reč o višku kilograma sa kojim je pevačica nekoliko puta kuburila. Ali dijeta Seke Aleksić daje brze i efektne rezultate, tako da muzička zvezda sada izgleda nikad lepše.

Instagram

 

Svi koji se sećaju Seke sa početka karijere znaju koje muke je imala da smrša, sve dok nije upoznala supruga Veljka sa kojim je zajedno trenirala svakodnevno kada su rezultati konačno počeli da se naziru.

Ipak, gubitak kilograma tek se primetio kada je pevačica korigovala ishranu. O tome je pre nekoliko godina i govorila.

Privatna Arhiva

 

Dijeta Seke Aleksić za neke je veoma rigorozna

– Dijeta je vrlo jednostavna, probušila sam kašiku. Tačnije, ništa nisam jela. Veljko se nudio da mi sprema zdrave obroke, ali ja sam rekla ne.

Ja sam osoba koja ako proba nešto što joj se dopada ne može stati na samo nekoliko zalogaja, tako da sam rešila da ova dijeta bude radikalna. Jela sam jabuke, neku supicu, potaž

Pročitajte Praznično u Staroj Pazovi - Seka obeležava krsnu slavu, kakva trpeza

Ipak, kako obožava slatkiše neretko prekrši pravilo da ih ne jede, a ume i da pretera. Zato su se kilogrami neretko vraćali, sve do pre nekoliko meseci kada je na "Tviteru" objavila da je smršala nepunih deset kilograma.

- Minus osam kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, jako sam srećna - napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.

Komentari. (0)

Loading