Samo za Gloriju

Zavirite u luskuzni dom Seke Aleksić: Gardarober od kog zastaje dah i kupatilo od 40 kvadrata

Autor:

01.03.2022 20:30

Foto:

Foto:

Dom Seke Aleksić uređen je po njenim i željama njenog supruga Veljka Piljikića



Iako smo mnogo puta do sada imali prilike da vidimo određene detalje iz doma Seke Aleksić putem njenog Instagram profila, pevačica nikada nije detaljnije fotografisala porodičnu oazu koju je izgradila sa suprugom Veljkom Piljikićem.

No, ekskluzivno za naš magazin, Seka je otvorila vrate luksuzne vile u kojoj uživa sa suprugom i mališanima, a prizor je zaista neverovatan.

Pročitajte Sve je prštalo od strasti: Seka Aleksić je ljubila manekena pre Veljka

Andreja Damnjanović

 

izgradnje vile o kojoj je kao devojčica maštala trajalo je oko godinu ipo dana, no čekanje se i te kako isplatilo.

Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da je Seka sve ideje o gradnji, izgledu i opremanju luskuzne vile sama dala, te je uz neizbežne savete stručnjaka izgradila svoje malo carstvo.

Pročitajte Konačno otkrila pravu istinu: Seka Aleksić progovorila o sukobu s Jelenom Karleušom, njen odgovor će Vas iznenaditi

Andreja Damnjanović

 


U kuci gde je sve uredila po svojoj meri Seki je zaista teško da izabere omiljenu prostoriju, pa ih ima nekoliko. Obožava kupatilo koje se prostire na čak četrdeset kvadrata i bukvalno je uređeno kao soba. U njemu su tepisi, starinska kada i ogromna tuš kabina.

- Rado uživam i na drugom spratu gde je moja radna soba. Pažljivo sam je opremala, izabrala sam radni sto i prelepu crno-belu ugaonu garnituru koju sam naručila u Ikei. U njoj sam uglavnom predveče, kad se dopisujem sa fanovima. Veliki deo vremena provodim sa Veljkom u prostranom dnevnom boravku, ali nam je, ipak, najdraža spavaća soba sa okruglim krevetom. Tu se osamimo i uz nežnosti planiramo budućnost
Iako je krevet u spavaćoj sobi zaista interesantan i impozantan, mnogo joj je brže dopremljen nego sto u dnevnom boravku. - Boravili smo u Italiji kad sam videla taj sto u jednoj radnji. Toliko mi se dopao da nisam odolela - objasnila je Seka svojevremeno za naš magazin.

Andreja Damnjanović

 

Andreja Damnjanović

 

Njena porodična kuća potpuno je izolovana, te je Sekinoj porodici privatnost zagarantovana. Osim toga, komšije se trude da poštuju želju pevačice za privatnošću, uprkos činjenici što je jedna od najpopularnijih domaćih pevačica. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Olja

05.03.2022 00:39

Cemu tolko kupatilo gde ti treba pola sata od wc solje do lavaboa?al baldahini.....kic bas