Brena i Boba

Raskošno dvorište, veličanstven pogled i moderna kuhinja: Ovo je Brenina i Bobina vila u Majamiju (foto)

Autor:

26.01.2024 13:43

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vila Brene i Bobe u Majamiju pravi je raj na zemlji, pogledajte fotografije



Iako u Beogradu imaju impozantnu kuću sa raskošnim dvorištem, Lepa Brena i Boba Živojinović poseduju i nekoliko nekretnina širom sveta.

Pročitajte Trikovi za uređenje doma kao iz časopisa, nije sve u novcu

Pre desetak godina kupili su luksuznu nekretninu u Majamiju, a vila Brene i Bobe je toliko lepa da se svojevremeno pričalo kako su Viktorija i Dejvid Bekam želeli da je kupe, ali su Živojinovići odbili ponudu.

Kada su strani mediji pisali da se vila Brene i Bobe prodaje za neverovatnih 16,9 milona evra, mnoge poznate ličnosti bile su zainteresovane, međutim, ona je ostala u vlasništvu Živojinovića. 

Pročitajte Uz Brenu, more, jahtu i šampanjac Boba Živojinović dočekao 60. rođendan, žurka iznenađenja oduševila (foto)

Zahvaljujući fotografijama koje pevačica povremeno podeli na svom Instagramu možemo videti kako vila Brene i Bobe izgleda. 

Ova luksuzna nekretnina koja se nalazi tik do mora, ima 400 kvadrata, raskošno dvorište sa bazenom i prostranu terasu s koje se pruža veličanstven pogled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Iako ima šest spavaćih soba i isto toliko kupatila, zvezda ove nekretnine je, kako se čini, kuhinja koja je uređena po poslednjoj modi. Dizajnirana je u minimalističkom stilu i kombinuje bele i crne tonove.

Pročitajte Aranđelovdan u domu Lepe Brene - Čuvene sarme svi čekaju, ove godine je tu i patrijarh Porfirije

Na sredini se nalazi takozvano kuhinjsko ostrvo za što lagodnije kuvanje.

Baš u tom delu kuće Živojnovići vole da se okupe, kao i da ugoste drage prjatelje, među kojima su Marko Jarić i Haris Džinović.

Impozantna vila Brene i Bobe Živojinovića ostavlja bez daha, a prve komšije su im, kako se svojevremeno pisalo, Ivana Berendika, bivša članica grupe „Models” i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača „Gugla“, kao i Marko Jarić.

Komentari. (0)

Loading