Novak Đoković

Bašta sa pogledom na more, privatni teniski teren, igraonica... Ovo je vila Novaka Đokovića u Marbelji (foto)

Autor:

27.11.2023 10:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kuća Novaka Đokovića će vas oboriti s nogu, slobodno zavirite



Iako u rodnom Beogradu ima penthaus od 250 kvadrata, naš najbolji teniser poseduje i nekoliko nekretnina širom sveta, a kuća Novaka Đokovića u Marbelji privukla je posebnu pažnju javnosti. 

Nathan Stirk/Getty Images

 

Uprkos svim materijalnim blagodetima slavnog tenisera oduvek je krasila izražena skromnost.

Kuća Novaka Đokovića uređena je sa stilom

Međutim, moderno doba sa sobom nosi i brojne prednosti te smo zahvaljujući društvenim mrežama konačno dobili priliku da zavirimo unutar velelepnog zdanja uređenog po poslednjoj modi.

Kuća Novaka Đokovića na jugu Španije pravi je raj na zemlji, a prema pisanju španskih medija sportista je za ovu luksuznu nekretninu izdvojio čak 10 miliona evra. 

Ovo zdanje koje mami uzdahe je u marokanskom stilu, ima privatni travnati teniski teren, teretanu, spa centar, sobu za igru, sobu za zabavu, osam kupatila, saunu...

Pročitajte Luksuz koji sebi malo ko može da priušti - Stan Novaka Đokovića u Njujorku oboriće vas s nogu (foto)

Rakošno dvorište popločano je modernim kamenom, a krasi ga prelepa bašta sa pogledom na more u kojoj Stefan i Tara mogu da se igraju do mile volje.

Kako se svojevremeno pisalo, Novaku će komšije biti poznate ličnosti poput Kristijana Ronalda, kralja Saudijske Arabije, ali i glumci kao što su Antonio BanderasDžordž KluniRobert de Niro...

Pročitajte Savršeno mu pristaje - Sat Novaka Đokovića vredi pravo malo bogatstvo (foto)

Komšinica će Noletu biti i Eva Longorija, ali i Fabio Kapelo, legendarni fudbalski trener, kao i najpopularniji UFC borac Konor Mekgragor.

Komentari. (0)

Loading