Novak Đoković

Ovakav luksuz smo viđali samo na filmovima: Zavirite u porodičnu vilu Novaka Đokovića u Marbelji (foto)

Autor:

07.08.2023 14:15

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Vila Novaka Đokovića će vas oboriti s nogu, slobodno zavirite



Iako u rodnom Beogradu ima penthaus od 250 kvadrata, Novak Đoković poseduje i nekoliko nekretnina širom sveta.

O njegovom luksuznom domu u Marbelji su više puta pisali kako domaći, tako i strani mediji, a sada smo konačno dobili priliku da zavirimo unutar velelepnog zdanja uređenog po poslednjoj modi.

Photo by Matt King/Getty Images

 

Naime, vila Novaka Đokovića  poseduje bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, veliki roštilj, devet spavaćih soba, osam kupatila, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelepu baštu sa pogledom na more...

Pročitajte Luksuz koji sebi malo ko može da priušti - Stan Novaka Đokovića u Njujorku oboriće vas s nogu (foto)

Posebno je zanimljivo to što se vila Novaka Đokovića nalazi u luksuznom delu ovog španskog letovališta, pa će tako za komšije imati neke od najuticajinih ličnosti planete.

Kako se svojevremeno pisalo, Novaku će komšije biti poznate ličnosti poput Kristijana Ronalda, Vladimira Putina, kralja Saudijske Arabije, ali i glumci kao što su Antonio Banderas, Džordž Kluni, Robert de Niro...

Komšinica će Noletu biti i Eva Longorija, ali i Fabio Kapelo, legendarni fudbalski trener, kao i najpopularniji UFC borac Konor Mekgragor.

Pročitajte Prelep kraj - Jelena i Novak Đoković vlasnici nove vile na crnogorskom primorju, raj za sva čula

Takođe, šuškalo se i da je Jelenina sestra Marija, poput Noletovog brata Marka svoje gnezdo svila u Španiji,  tako da će teniseru i njegovoj supruzi deo porodice uvek biti veoma blizu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading