Nole i Jelena

Prelep kraj: Jelena i Novak Đoković vlasnici nove vile na crnogorskom primorju, raj za sva čula

Autor:

24.07.2023 09:45

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Jelena i Novak Đoković odlučili su da kupe novu nekretninu u Crnoj Gori, evo i gdeJelena i Novak Đoković više nisu vlasnici luksuzne nekretnine u Porto Montenegru u Tivtu.

Poznato je da je Nole ovu nekretninu kupio odmah nakon venčanja sa Jelenom. 

Pročitajte Odjednom ćete promeniti mišljenje  - Ovde živi Karlos Alkaraz, oči će vam zasuziti (video)

Kako Kurir ekskluzivno saznaje od izvora iz Crne Gore, Jelena i Novak Đoković sada kada dođu na Jadran, odsedaju u drugom luksuznom naselju, koje je mnogo mirnije za porodične ljude.

Oni su se opredelili za Portonovi u blizini Herceg Novog, tačnije, u mestu Kumbor. Ono što navode izvori jeste i to da je Nole prodao i jahtu "Dijanu", koja je nosila ime njegove majke.

Profimedia

 

- Porodica Đoković je nekoliko godina boravila ovde u Porto Montenegru, imali su stan na poslednjem spratu. Tu su svi bili smešteni kada su u Crnoj Gori.

Doduše, kad se izgradio novi luks kompleks, on se s porodicom tamo preselio. I tamo boravi svega nekoliko dana, u privatnoj kući.

znam da li ju je zakupio na nekoliko godina ili ju je kupio. Samo znam da tamo odseda kad je na primorju - priča izvor i dodaje:

- Ovde sad svi živi imaju nekretninu, nije to neki prestiž. Bio je pre osam godina, sad je to samo urbano naselje, što je Đokoviću počelo da smeta. Njemu treba mir.

Pročitajte Luksuz koji sebi malo ko može da priušti - Stan Jelene i Novaka Đokovića u Njujorku oboriće vas s nogu (foto)

Ne sećam se kad sam ga ovde video poslednji put. Čak ni njegov brat ne dolazi, kao ni otac Srđan i majka Dijana. Svi su otišli u Portonovi.

Tamo mu je usidrena i jahta za koju sam čuo da ju je kupio nakon što je prodao prethodnu.

profimedia

 

Podsetimo, Novak je prošle godine boravio s porodicom u vili Jugoslava Karića u mestu Ljuta kod Kotora.

Ove godine je sa suprugom i decom Stefanom i Tarom, kao i njegov brat Đorđe Đoković sa suprugom Saškom, u naselju kod Kumbora.

To naselje ima i stanove, kuće i vile. Stambene jedinice, prema podacima koji se mogu naći na internetu, kreću se od 400.000 do 10 miliona evra, a imaju i one koje su posebne i njihova cena je 15 miliona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading