Porodica Đoković

Sreća je kratko trajala: Supruzi Đorđa Đokovića dijagnostikovana bolest

Autor:

24.05.2023 20:03

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Zdravlje Saške Veselinov je narušeno, nedavno joj je dijagnostikovana bolest, ovo su detalji..Supruga Đorđa Đokovića Saška Veselinov, nedavno je na svet donela sina Aleksandra, a ubrzo posle porođaja vratila je devojačku liniju.

Saška se vitkim telom pohvalila na Instagramu, nakon čega je dobila niz uvredljivih komentara.

Pročitajte Šta Đokovići rade kad ih niko ne gleda - Saška i Đorđe u prvoj šetnji sa sinom, kamere sve zabeležile (foto)

Instagram

 

„Kako je uspela da se ugoji 21 kilogram uz vegetarijansku ishranu? Svaka devojka koja se u trudnoći ugoji više od 13 kilograma ne vodi računa o sebi ili ima neki problem sa šećerom, hormonima“, napisao je jedan od pratilaca ni ne sluteći da je zdravlje Saške Veselinov zaista narušeno.

Pročitajte Taman kad smo pomislili da su u dobrim odnosima - Saška jednim potezom Jeleni zabila nož u leđa

Zdravlje Saške Veselinov zabrinulo je mnoge

Naime, Saški Veselinov dijagnostikovana je autoimuna bolest Hašimoto o kojoj je detaljnije uputila pratioce.

„Prva i osnovna stvar, jako je bitno da vratimo u svakodnevnicu osećaj za sramotu.

Jednoj ženi, majci, koja se tek porodila i kojoj se život promenio iz korena, nije prikladno konstatovati ovakve stvari i time vršiti pritisak, kao i uticati na niz psiholoških problema koji mogu da nastanu“, napisala je Saška.

Instagram

 

„Naime, kao što sam vam i pisala, 15 kilograma sam odmah izgubila i to stanje me je navelo da zakažem preglede i ustanovim gde leži problem, imajući u vidu da sam i pre trudnoće imala često problem sa zadržavanjem vode“.

Pročitajte Da li joj je to trebalo? Jelenu stalno kritikuju zbog jedne stvari, a sada joj se i Saška pridružila

Paparazzo lov printscreen

 

„Nije me bilo nekoliko dana jer sam saznala da imam autoimunu bolest, poznatiju kao Hašimoto. U pitanju je usporeni rad štitne žlezde.

Kako ne bih pisala opširnije, niti sam trenutno raspoložena za takve teme i pokušavam da izvučem najbolje iz situacije, svaki put kada nekome napišete poruku u kojoj ima uvredljivog sadržaja, znajte da nekome možete biti baš vi kap koja je prelila čašu. Sram vas bilo“, napisala je izrevoltirana snaja porodice Đoković.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Zoran

24.05.2023 23:27

Jel snajka prati kad dete prducne? Pitam za druga nema Internet pa ga strašno interesuje snajkino dete Novaka Djokovića. I da li će snajka smršati još par kilograma.