Novak i Jelena

Gde će Novak živeti posle teniske karijere: Ove tri lokacije iz snova su u opticaju (foto)

Autor:

02.08.2023 10:05

Foto: Photo by Joe Maher/Getty Images

Foto: Photo by Joe Maher/Getty Images

Dom porodice Đoković u budućnosti bi mogao biti na jednoj od ove tri lokacije, ne zna se koja je lepša



Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, već dve decenije vlada belim sportom i jasno je da nema nameru da se zaustavi, ali kako je zagazio u drugu polovinu tridesetih, neretko se polemiše koliko će se godina još profesionalno baviti tenisom, kao i gde će mu biti baza kada bude u penziji.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Nole je sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom dugo živeo u Monte Karlu, ali njihova adresa se u poslednje vreme često menjala.

Pročitajte Ova namirnica je strogo zabranjena u kući Novaka Đokovića

U zavisnosti od poslovnih obaveza, obrazovanja dece, kao i humanitarne fondacije, nema sumnje da će tokom godine porodica Novaka Đokovića živeti na različitim lokacijama.

Kako piše Blic, tri lokacije se ističu kao idealne za Novaka i njegovu porodicu.

Ljuta, Marbelja i Kosmaj su u glavnoj konkurekciji za dom porodice Đoković u budućnosti.

Proslavljeni teniser nedavno je pazario nekretninu u mestu Ljuta u Crnoj Gori koja vredi milione.

Ova vila smeštena je u blizini Novakovog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je pomogao da izabere idealnu kuću na crnogorskom primorju.

Pročitajte Baš su se opustili - Novak i Jelena razmenjuju nežnosti u javnosti, to je ljubav (foto)

- Vila je u odličnom stanju, međutim, Đokovići žele da je urede u potpunosti po svojoj meri i posebnim afinitetima, zbog čega su sada tu radovi u toku.

Posed našeg asa sličan je zdanjima u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na obali mora i izlazi na svoju privatnu plažu. On bi ovih dana trebalo da dođe i obiđe radove o dogovori poslednje detalje oko enterijera, čime će se verovatno Jelena baviti - otkriva izvor blizak Đokovićima i dodaje:

- To je ogromno imanje sa kućom koje izlazi na mora. Svi ovde imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje što ima. Novak voli primorje i sigurno će ovo biti njihov "letnjikovac" koji je nadomak Beograda, za koji ga vezuje škola mališana i Jelenine obaveze oko fondacije.

Pročitajte Ovo je mnogima promaklo - Stefan Đoković uradio neverovatnu stvar na finalu Vimbldona, Jeleni i Novaku puno srce

Dom porodice Đoković po završetku Novakove karijere takođe bi mogao biti u Marbelji

O velelepnom zdanju koje Đoković poseduje u Marbelji pisao je italijanski „Korijere deloo sport“, koji je naveo da vila poseduje malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa-centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju...

- Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mesta, sa pogledom na more i na planine, pisao je italijanski list o Novakovoj vili u Andaluziji, čija se vrednost, u tom momentu procenjivala na 10 miliona dolara.

Pročitajte Odjednom ćete promeniti mišljenje - Ovde živi Karlos Alkaraz, oči će vam zasuziti (video)

- Jelena sestra Marija sa svojom jačom polovinom i Novakov brat Marko su izabrali Marbelju kao mesto stanovanja, pa Novak i Jelena osećaju da im je porodica blizu. Ovo je klima koja odgovara Novaku, što je često i isticao.

Jelena je upravo zbog privatnost doma na plaži ovde provela dobar period tokom trudnoće. Sasvim je sigurno da će ovo biti njihov dom kada školica mališana to dozvoli - kaže naš izvor upućen u planove Đokovića i podseća:

- Oni su u ovom dvorcu provodili vreme tokom korone. Tu su bili gosti i njegovi treneri sa kojima je trenirao, tu su dočekali Novu godinu... Mnogo je tu uspomena koje znače Novaku i Jeleni.

Kuća na Kosmaju takođe bi mogla postati novi dom porodice Đoković.

Miloš Nadaždin

 

Nekretnina koja se prostire na 6 hektara prava je oaza na Kosmaju, a Novak i Jelena su ovu vilu kupili od Elene Karaman i Jugoslava Karića pre dve godine.

Pročitajte To je supruga - Jelena posle Novakovog poraza na Vimbldonu uradila veliku stvar (foto)

Sa prelepog imanja pruža se pogled na dugačku ravnicu, a kako u blizini nema drugih kuća, privatnost im je zagarantovana. Pored toga, postoji nekoliko objekata koji se nalaze na imanju, kao što su kokošinjac, ali i konjušnica.

- Iako se njih dvoje ne izjašnjavaju, svi su uvereni da će ovo biti njihova baza iz koje će odlaziti i vraćati se. Prvo zato što je skrivena od svega, a opet blizu Beograda za koji ih vezuju obaveze, a drugo zato što mališani imaju svu slobodu uživanja u prirodi – ispričao je neimenovan izvor za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading