Dejvid i Viktorija Bekam

Savet zlata vredan: Dizajnerka doma Bekamovih otkriva kako da okrečite stan da prostor izgleda vizuelno veće

Autor:

19.07.2023 18:30

Foto: Photo by Pascal Le Segretain Getty Images via Guliver

Foto: Photo by Pascal Le Segretain Getty Images via Guliver

Dom Bekamovih uređen je sa stilom, ovi trikovi mogu pomoći i vama



Viktorija i Dejvid Bekam su osim po prefinjenom ukusu poznati i po tome što ništa ne prepuštaju slučaju. Tako su i prilikom uređenja svog doma angažovali poznatu dizajnerku prostora Keli Hopen

Dama koja je dom Bekamovih dovela do perfekcije, odlučila je da svoje male tajne podeli sa svetom. Keli je fokus stavila na krečenje, odabir boja i tehnika, a sve to u cilju postizanja vizuelno većeg prostora. 

Pexels

 

- Staromodno je da sve farbate u belo. Pogotovo manje prostorije, treba da krečite u jednu boju.  Govorim o prelepim i neutralnim bojama koje odaju prostor vizualno većim.

Pročitajte  Bekamovi imaju milijarde, a ovde letuju, kao Srbi (foto)

Razmislite o hodniku. Mnogo vrata, ivica, lajsni. Ako krenete da ih farbate u različitim bojama, vizuelno će izgledati šareno i vaš mozak će poblesaviti - savetovala je ona. 

 

 

Dizajnerka smatra da treba maksimalno iskoristiti prirodno svetlo, ali i da je kontrast veoma bitan ukoliko želite vizuelno da povećate prostor. 

- Ako nemate kamin, ofarbajte zid u jednu boju. Ako je boja vaših zidova svetlo siva, uzmite tamno sivi nameštaj. Ako su zidovi tamno sivi, uzmite svetlo sivu. Sve je u kontrastu - zaključila je Heli. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading