Dejvid Bekam

Dejvid Bekam bez odeće dok se šminka: Procurio snimak i svet ostavio u neverici (video)

Autor:

24.05.2023 15:45

Foto: Photo by AELTC/Ben Solomon - Pool/Getty Images

Foto: Photo by AELTC/Ben Solomon - Pool/Getty Images

Dejvid Bekam bez odeće se šminka, da li ste to mogli da zamislite?Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam sa suprugom Viktorijom u dugom je i harmoničnom braku, a možda je recept za to doza humora koju je demonstrirao na društvenim mrežama. 

Pročitajte Život Dejvida Bekama postaje pravi pakao - Poremećaj se više ne može sakriti, noću nikada ne spava

Naime, Bekam je odlučio da se našali na račun svoje supruge, te je na njenom TikTok profilu snimio video u kome sedi ispred kamere sa peškirom oko struka, dok pritom deli savete za šminku i usput je nanosi na lice.

„Dakle, kada upotrebim malo ovoga, i žena mi kaže da je ovo najbolja rasveta za snimanje. Složiću se s njom, ali zapravo ne znam o čemu govorim.

Volim da hidriram svoju kožu i da je negujem, a očito je ovo najbolji način da to učinim prema savetima Viktorije Bekam“, rekao je šaljivo nekadašnji fudbaler, a izgled Dejvida Bekama oduševio je njegove fanove.

"Blendaj kao Bekam", "Tutorijal za koji nismo znali da nam treba', "Kakva legenda" – neki su od komentara oduševljenih pratilaca.

Guliver Getty Images

 

Iako ima 48 godina, izgled Dejvida Bekama još uvek pleni i oduševljava pripadnice lepšeg pola. 

Nekadašnji fudbaler nedavno je proslavio rođendan, a Viktorija mu je čestitala objavivši njegovu seksi fotografiju.

„Nema na čemu“, napisala je dizajnerka u opisu fotografije, na kojoj njen muž pozira samo u belim boksericama, potpuno mokar, očigledno se obraćajući fanovima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading