Novak Đoković

Savršeno mu pristaje: Sat Novaka Đokovića vredi pravo malo bogatstvo (foto)

Autor:

27.09.2023 21:20

Foto: Jamie Squire / Getty Images

Foto: Jamie Squire / Getty Images

Sat Novaka Đokovića pokrenuo lavinu komentara, od cene će vam se zavrteti u glaviUprkos svim materijalnim blagodetima, Novaka Đokovića oduvek je krasila izražena skromnost.

Iako se nikada nije razmetao skupocenim stvarima, sat Novaka Đokovića su svi primetili, a ovaj modni dodatak teniser bira da nosi isključivo u specijalnim prilikama. 

Photo by Aaron Doster / Getty Images

 

Ovih dana najbolji teniser sveta boravi u Rimu gde učestvuje na spektaklu pod nazivom Rajder kup.

Pročitajte Reči pune ljubavi - Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

Pre nego što je, na kratko, reket zamenio palicom za golf i pokazao da se i na ovom terenu odlično snalazi Nole je dao intervju za Tenisku asocijaciju profesionalnih tenisera.

Skockan od glave do pete Novak je blistao u sportskoj odevnoj kombinaciji koju je začinio skupocenim modnim detaljem

U pitanju model Big Bang Unico Yellow Magic, koji je proizveden u ograničenoj seriji od samo 250 primeraka i košta neverovatnih 28.300 dolara. 

Sat Novaka Đokovića vredi pravo bogatstvo

Skupoceni sat Novaka Đokovića izrađen je od žute keramike zbog čega je dobio naziv žuta magija. Kako se navodi na sajtu ovog brenda, kućište sata ima 42 mm, a tu su i arapski brojevi i kazaljke u žutoj nijansi sunca, koji ističu mehanizam i stubni točak vidljiv kroz kristal.

https://www.pinterest.com/pin/51439620733977700/
Podsećanja radi, Novak Đoković je već godinama zaštitno lice švajcarskog brenda Hublot, pa nije ni čudo što je ovoga puta predstavio jedan od najupečatljivijih modela ove kuće.

Komentari. (0)

Loading