Brena i Boba

Svi su pričali o venčanju veka, a o ovome se ćuti: Matičar otkrio skandal sa Brenine i Bobine svadbe

Autor:

11.10.2023 12:30

Foto: Privatna Arhiva

Foto: Privatna Arhiva

Venčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića bilo je spektakularno



Venčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića te davne 1991. godine bio je glavni događaj o kome su pisali svi mediji.

I dalje se priča da je zbog svadbe poznatog para ukinut Dnevnik 2 kako bi se mladenci uključili uživo u program, a postoji jedan nemili događaj koji je otkrio matičar.

Privatna Arhiva

 

Matičar koji je venčao mnoge poznate ličnosti, Radivoj Mrđa, otkrio je detalje sa „svadbe veka”, ali i jedan nemili događaj.

Naime, venčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića trebalo je da bude u velikoj konferencijskoj sali Sava centra. Planirano je da sve bude holivudski namešteno, da svira simfonijski orkestar, ali cev je pukla i venčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali iako su svi gosti već došli.

Pročitajte Mladi i puni snova - Nikad viđena fotografija Lepe Brene i Olivera Mandića

Iako je ovaj događaj više nego neprijatan, Brena i Boba su ipak fenomenalno reagovali, prisetio se matičar. Venčanje Lepe Brene i Bobe Živojinovića bilo je spektakularno.

Najveća zvezda Jugoslavije i uspešni teniser imali su 600 gostiju, a bilo je posluženo čak 650 jela koje su pripremili šef kuhinje i njegovih 60 kuvara.

Privatna Arhiva

 

Torta je imala pet spratova, pokloni su stizali sa svih krajeva sveta, među kojima je bio najbolji onaj od kuma Borisa Bekera koji je poslao najnoviji „mercedes”, a muzička zvezda blistala je u venčanici modne kuće „Dior”.

Takozvano venčanje veka bilo je glavna tema, a VHS kaseta sa snimkom svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima. Venčanje je bilo samo početak ljubavne priče koja traje već više od tri decenije.

Komentari. (0)

Loading