Živojinovići

Aranđelovdan u domu Lepe Brene: Čuvene sarme svi čekaju, ove godine je tu i patrijarh Porfirije

Autor:

21.11.2023 20:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Krsna slava porodice Živojinović je danas, sve je spremno za veliku proslavu



Danas se proslavlja Aranđelovdan širom naše države, a ovaj praznik je i krsna slava porodice Živojinović.

Veselo je danas u njihovom domu, a pripreme su, kako već običaj nalaže kad očekujete mnogo gostiju, počele još ranije. Mlađi sin folk dive i proslavljenog tenisera, Viktor otkrio je šta se sve nalazi na trpezi, a glavno mesto ima čuvena sarma.

Instagram

 

Folk diva i njen suprug poznati su kao pravi domaćini koji vode računa o svakom detalju i gostu, ali su i veliki gurmani. Zato je u prvom planu – sarma. I to pun lonac! Najveći koji postoji.

Brenin sin takođe je podelio i fotografiju slavskog kolača i sveće napisavši da je sve spremno za veličanstvenu proslavu. 

Instagram

 

Krsna slava porodice Živojinović povod je da se okupe prijatelji i porodica

Poseban gost večeras je patrijarh Porfirije, a tome u prilog govori fotografija Breninog mlađeg naslednika sa njim na kojoj su obojica nasmejani i dobro raspoloženi.

Poslednje pripreme privode se kraju, a krsna slava porodice Živojinović povod je da se okupe brojni prijatelji i članovi porodice kako bi uz muziku i veselje obeležili ovaj sveti dan.

Instagram

 

Pročitajte Cveće, zagrljaj i široki osmeh - Lepa Brena promovisala novu kolekciju, jedino se ON nije pojavio (foto)

Nema sumnje da ovaj utorak protiče u sjajnom raspoloženju i da će se takva atmosfera održati do kasno u noć, a možda i do sutra, prekosutra...

Komentari. (0)

Loading